Ibuprofen przeciwzapalnie? (12) Cześć mam mieszane uczucia czy podawać, dostały dzieci takie zalecenie- a mam... mama Neurochirurg (8) Poszukuję dobrego neurochirurga.Może być prywatnie. Dziękuję Magdalena Ginekolog ze szpitala na Zaspie-POMOCY!!! (20) Dziewczyny pilnie potrzebuje namiary na dobrego i sprawdzonego ginekologa,... załamana
Szukam ginekologa - przygotowanie do i prowadzenie ciąży - najlepiej Rumia lub okolice (8) Cześć dziewczyny! W tym roku chciałabym być w ciąży i szukam lekarza,... Asia Problemy intymne - dobry ginekolog (6) Czy ktoś jest w stanie poradzić mi dobrego ginekologa w Gdańsku? Chodzi o to,... mm1 Najtańsza apteka Gdańsk - która? (6) Witam, czy ktoś się orientuje gdzie jest najtańsza apteka w Gdańsku?... immi Dermatolog Gdynia (6) Widzę ze tego wątku dawno nie było wiec poruszam temat. Szukam pilnie dobrego... Agusia Proszę o opinię UCK Gdańsk (4) Czy ktoś ostatnio leżał na Drmatologii w Klinice UCK w Gdańsku ? Proszę o... marlenka Kolonoskopia (2) Dziewczyny czy któraś z Was miała to badanie? Ja mam za tydzień i boje sie... Daria Wieledent na Oruni Górnej - proszę o opinie. (1) witam czy ktos byl tam na strzelcow karpackich? moze cos powiedziec o tym... kamila Med-Oral Rumia, ktoś ma jakieś doświadczenie? (2) Umowilam sie tam na dosc dlugie i trudne leczenie, byl ktoś ? Jakies opinie ? nulka niezalogowana Dr Małgorzata Gach pediatra - czy przyjmuje prywatnie? (3) na NFZ przyjmuje na Karwinach pozdrawiam ania Okulista Gdynia pilne (6) Czy ktos moze polecic mi dobrego okuliste ktory przyjmuje prywatnie monika Gdzie najtaniej okularki Miraflex? (4) już po odwiedzeniu 2 optyków widze że ceny sa mega rozne, nawet 50zł... koli Nietrzymanie moczu u kobiet - ankieta do pracy MGR prośba o uzupełnienie (1) Witam serdecznie, drogie Panie, jestem studentką fizjoterapii, proszę abyście... nikaska Psychiatra Pruszcz Gdański NFZ (2) Możecie polecić gdzie w Pruszczu przyjmuje psychiatra na NFZ i może ktoś jest... mama Wirus z zapaleniem spojówek?? (12) Dziewczyny walczę z przeziębieniem u syna od kilku dni, z nosa sie leje,... Aga Eurodentica w Gdyni - pytania (1) Czy ktoś zakładał tam aparat i mógłby podzielić się swoimi doświadczeniami?... galia Ciemne plamki po ospie (3) czy wasze dzieci tez miały takie ciemne przebarwienia po ospie i czy one... monika Problem. (2) Witajcie dziewczyny. Moim problemem jest zbyt gruba i rozciagliwa błona... N.