Gdzie w Gdańsku wyrwać ósemki? (5) Witajcie! Chciałabym wiedzieć, gdzie w Gdańsku można wyrwać ósemki na NFZ... mimka Gdzie wypożyczę w Gdańsku wózek inwalidzki? (3) dla osoby niepelnosprawnej na kilka miesiecy,dorosłej ola Wybór położnej Gdynia, Rumia (1) Czy możecie polecić jakąś położna w ramach NFZ, która odwiedza ciężarne, a po... krucha
neurolog - ktoś poleci? (6) Jak w temacie - dla osoby dorosłej. Będę wdzięczna za podpowiedzi, do kogo... Monika Żylaki (1) czy ktoś może polecić mi lekarza w gdańsku od żylaków ? na nfz .proszę o pomoc. czarnula Ospa u rodzeństwa (12) Po jakim czasie jedno od drugiego się zaraziło w Waszych przypadkach?czy w... Ania Żylaki - Szpital Miejski w Gdyni (6) Witam Czy ktoś operował może żylaki w Szpitalu Miejskim w Gdyni? Zależy mi... Iwona Ordynator gin/położnictwa szpital Zaspa? (3) Jak w temacie, czy ktos sie orientuje kto jest ordynatorem i zastepca? bbgirl Gdańsk. Grupa wsparcia dla chorych na stwardnienie rozsiane i ich bliskich. (1) Kontakt: Bogdan Remiszewski 508 404 977 bogrem1@yahoo.pl bogdan Pęknięcia śluzówki (1) Dzieczyny mam taki problem. Robia mi się pęknięcia śluzówki w przedsionku... mm Przychodnia "na wzgórzu" na Jaworzniaków - proszę o opinie. (2) jakie macie zdanie o tej przychodni, nie macie wrazenia, ze nałapali masę... realistka Cukrzyca a nerki (1) mialam kilka razy w pracy bolały mnie nerki i poszlam do lekarza i dal... justynka Ginekolog Endokrynolog - może być prywatnie, gdzie Gdańsku? (3) Witam Poszukuje dobrego ginekologa endokrynologa może być prywatnie w... Agnieszka Opieka nad seniorem (3) Witam wszystkich Chciałam prosić o polecenie mi jakiejś sprawdzonej... user_137692808542 Zabieg prostowania przegrody nosowej - gdzie najlepiej GDA? (2) Witam serdecznie Zdecydowałem się na zabieg prostowania przegrody nosowej,... Tomek aleksander bitson- opinie (6) Witam, czy ktoś był na wizycie u Pana Bitsona? Z jakim problmem. Słyszałam... Aga Antykoagulant tocznia - różne wyniki? (4) Mam już jedno dziecko, niestety kolejne dwie ciąże poroniłam w 6tc.. zaczęłam... Daga Anna Abacjew-Chmyłko, nfz - gdzie przyjmuje? (10) Gdzie na nfz przyjmuje Anna Abacjew-Chmyłko?Kiedyś w studenckiej na Alei... kiki Dobry dentysta na NFZ - polećcie kogoś. (1) Dobry dentysta na nfz - polećcie kogoś Joanna 3O Usunięcie torbiela na jajniku, w jakim szpitalu? (6) Witam. W do jakiego szpitala najlepiej się zgłosić żeby usunąć torbiel na... ania