Stomatolog dziecięcy Gdynia - polecicie kogoś? (1) witam szukam stomatologa dziecięcego w okolicach gdyni gdzie ceny za... szukm Chirurgia stomatologiczna na NFZ - gdzie w Gdyni? (1) jak w temacie gdzie w gdyni, proszę o namiary, chodzi o usunięcie ósemki na nfz Justyna Endokrynolog - czy sie wybrać? (9) Ostatnimi czasy kiepsko sie czuje, jestem Osłabiona, nerwowa, zimno mi,... Aga
Usuwanie znamion barwnikowych z twarzy - gdzie? (1) Kogo polecacie do takiego zabiegu? Rozglądam się ale nie mogę się zdecydować... Daria Nefrolog dziecięcy Gdańsk Akademia Medyczna - pytania (2) Witam, Czy ktoś kojarzy jacy lekarze pracują w Akademi na oddziale... czarnula25 Implant zęba, solidnie - gdzie w Trójmieście? (1) Ktoś ma wiedzę gdzie solidnie robią implanty zęba w trójmieście? kieł Okulista dla dziecka na NFZ (3) możecie coś polecić? lula Sanus Obłuże Gdynia - pytanie (1) Który lekarz ogólny bez problemu wystawia L4??? ja Ginekolog przyjmujący "z biegu" + badania (3) Hej! Mam problem z nieprzyjemną infekcją i szukam ginekologa, który przyjąłby... Rejrej Fototerapia - pytania. Szpital Gdynia Redłowo. (1) Witam. Czy orientuje się ktoś jak to jest z dostaniem się na lampy? Czy w... Ewelina Długi okres (6) dziewczyny mam pytanie czy mia,ła ktoras z as cos takiego dokladnie 10 dni... kate Dr. Wajlonis - cena wizyty i inne.. (1) dziewczyny mam pytanie odnosnie wyzej wspomnianego lekarza. Ile kosztuje u... przyszlamama Stłuczony palec - odszkodowanie? (1) witam... otóż mam stłuczony palec u nogi lewej i krwiaka. Czy mogę się... ormo Wyniki badań na hiv w ciąży, kto dostaje? (7) Miałam niecałe dwa tyg. w szpitalu studenckim temu robione badania na hiv,... ALF Ginekolog na NFZ (3) Witam, poszukuję bardzo dobrego ginekologa na NFZ, który poprowadzi moją... Młoda Pilne lekarz rehabilitant (3) Może ktoś ma namiary na dr.Binikiewicz Anna podobno w szpitalu... CZARNA lekarz Małgorzata Pawłowska - gdzie obecnie przyjmuje? (2) Leczyłem się u dr Pawlowskiej w przychodniu w Szpitalu na Zaspie,... bnl@poczta.onet.pl Jak postępować z małym dzieckiem w przypadku rota wirusa? (5) Jak postępować z dzieckiem które ukończyło roczek w przypadku grypy... Natalia Badania prenatalne, Gameta - pytanie. (2) Witam. Mam pytanie odnośnie badań prenatalnych, które można wykonać w... NataliaMama Candida-gdzie, co jak...? (2) Witam.Proszę o odpowiedź,gdzie w Gdańsku można wykonać badania na grzybicę... xyz