Metoda Tomatisa - proszę o opinie (3) Czy ktoras z mam korzystala z metody słuchowej Tomatisa?warto?jest to dosc... aga31 Renata Wiesner dentysta Ujeścisko - proszę o opinie (1) Hej. Czy może ktoś był u Pani doktor ? Czy to w miarę dobry stomatolog ? alicjja73 Dietetyk (refluks) Gdańsk (2) Szukam dietetyka, który potrafi ułożyć dobrą dietę pod kątem chorób układu... bluzkaWpaski
Skleroterapia - jaka cena za nieduże żylaki? (1) Chcialam zapytać ile płaciłyscie za usuwanie niedużych żylaków metodą... forumka Czy jest coś podobnego do wycofanej zelixy? (56) Wiem, że zaraz narażę się wielu osobom, ale co mam na to poradzić jak nie... myszka Anoreksja - Bulimia - czy są osoby zmagające się z jadłowstrętem psychicznym ??? (2) Witam! Czy są pośród Was osoby zmagające się z jadłowstrętem psychicznym... PAM Ortodonta pilnie poszukiwany (2) Bardzo proszę o namiary na sprawdzonego i dobrego ortodontę dziecięcego. Może... AS Książeczka sanepidowska - pytanie (3) Witam Ostatnio podjęłam pracę w gastronomii i pracodawca kazał mi we... Koliberek Ginekolog NFZ Gdynia (1) Mógłby mi ktoś polecić dobrego ginekologa (nfz) w Gdyni? Prosiłabym o... poszukujaca Dobry gastrolog NFZ - polecicie kogoś? (3) Możecie polecić kogoś dobrego? Mam refluks i przepuklinę przełyku. bluzkaWpaski Cytomegalia - pytanie (1) Czy podczas brania antybiotyku (na inną infekcję niż cytomegalia) można... Aleksander Enterococcus Faecalis - kto wyleczyl? (17) Dziewczyny, ktora z Was wyleczyla to cholerstwo i jakim sposobem? Misia Dr Dagmara Kondracka - opinie (5) Czy ktos ma opinie na temat tej lekarki? Będę wdzięczna. Ewa Gdzie zrobić badania laboratoryjne? (1) Witam, Gdzie najtaniej/najlepiej zrobić badania krwi(testosteron, kortyzol,... Nieznajomy gdzie w trójmieście zrobić badanie kropli krwi??? (9) pomocy gdzie w trójmieście zrobić badanie kropli krwi.???może ktoś się... mała Badania na temat czerniaka skóry - proszę o pomoc (3) Witam, robię badania w których chciałabym sprawdzić wiedzę mieszkańców... koralinaa Protetyka - dentysta godny polecenia? (2) Witam, czy możecie polecić mi dentystę w Gdyni który solidnie odbuduje zęba?... Ola Dentysta Morena Wileńska 59c - czy warto z dzieckiem? (1) czy któraś z was zna dentystę z w/w adresu (jest to z tyłu bloku, przy placu... Kasieńka79 Reumatolog w Lux-Med (4) Witam Czy możecie polecić dobrego reumatologa, przyjmującego w... +Bechterow+ Dobry chirurg dziecięcy (7) Mój synek musi mieć zabieg usunięcia spodziectwa (łagodna postać). W... mirandaja