Oddział ginekologiczny - który polecacie? (18) Mam pytanie, który szpital polecacie, jakie macie opinie o trojmiejskich... basiulka12 Pończochy przeciwżylakowe?? (4) Witam wszystkich mam zylaki okropne byłam u chirurga zabieg kobieczny czy... Izabelka Chirurg naczyniowy - polećcie jakiegoś (2) witam czy możecie polecić mi jakiegoś dobrego chirurga naczyniowego ?... czarnula
USG 3d/4d - gdzie w miarę tanio? (5) Jak wyżej.Może któraś z pań poleci miejsce w którym zrobię takie USG w... pogodna86 Plastry Hypafix - gdzie dostanę? (2) Witam, wie ktoś może gdzie mogę kupić plastry Hypafix? Zalecono je nam na... AgaJa Czy wyjazdy do sanatorium faktycznie coś pomagają? (2) Moi synowie często chorują. Zastanawiam się nad sanatorium dla Nich..i... baskasl Magdalena Moniuszko - proszę o opinie (1) Terapeutka w przychodni w Nowym Porcie. Ktoś kojarzy? Jakieś opinie? trew Psychoterapia Gestalt - gdzie w Gdańsku? (1) Szukam terapeuty pracującego w tym nurcie. Może być prywatnie. W Gdańsku.... pGst Namiary na ortodontę w Gdyni. Stały Aparat!!! (3) Witajcie, czy któraś z Was mogłaby mi polecić jakiegoś dobrego specjalistę w... mamapodbijatrojmiasto Jakiego ginekologa polecacie do założenia spirali Mirena? (1) Parę lat temu udało mi się na NFZ niestety wkładka się wysuwała teraz chce do... Anka Ginekolog Swissmed NFZ (2) Witam, orientujecie się jacy ginekolodzy przyjmują w Swissmedzie na NFZ?... Kasia Dysfunkcji narządu żucia - szukam specjalisty (1) czy możecie polecić specjalistę od szczęki? Niestety już drugi raz w ciągu... Olga Ginekolog (kobieta) NFZ - pilne. (5) Czy mógłby ktoś polecić panią ginekolog w Gdyni/Sopocie której czas... ulomek Usuwanie blizn pooperacyjnych - gdzie? (1) Hej, chciałam zapytać czy ktoś z Was usuwał w Trójmieście blizny pooperacyjne... audrey Hematolog NFZ Gdańsk? (5) Witam, czy w Gdańsku jest jakiś hematolog przyjmujący na nfz? Mam skierowanie... Dorotka86 Numer tel do Laboratorium Akademii Medycznej Gdańsk budynek 8 (16) Byłam tam 15 go lipca na pobior krwi do badań ,pani mówiła że wyślą wynik do... Karolina Dentus Gdynia - proszę o opinie (1) witam, czy ktos moze mi polecic dentyste z tej kliniki? jaaa Fryzjer Gdynia (3) dziewczyny z Gdyni! potrzebuję poleconego fryzjera, który obcina kobiety 30... iwona Czy jest na lub są na forum osoba/osoby,które zmagają się z nerwicą ???? (31) Witajcie! Czy jest na lub są na forum osoba/osoby,które zmagają się z... TheKredka Dziecko - choroba MIZS (1) Proszę podzielcie się opinią jeśli Wasze małe dziecko ma Młodzieńcze... kyasia