Gdzie kanałowe pod mikroskopem w Gdańsku? (3) W przystępnych cenach... aska Stomatolog w Dentus na Zaspie - proszę o opinie (3) Czy ktoś może był na wizycie u doktor Magdaleny Lis? Bede tam pierwszy raz a... misia Gdzie do okulisty z 3,5 latką? (6) Od pewnego czasu zauważyłam, że córa zaczęła zezować na jedno oczko, ucieka... lula
Ile się czeka na przyjęcie do szpitala? (4) Kochane powiedzcie mi ile sie czeka na przyjecie do szpitala tzn. Mam... jula Alergolog na NFZ (3) Dziewczyny, szukam dobrego alergologa na nfz. Najlepiej w Gdyni, ale to nie... Asiula85 Pro-ana lub Pro-mia - po czym poznać anorektyczkę/bulimiczkę??? (3) Witam, Pro-ana lub Pro-mia --- po czym poznać anorektyczkę/bulimiczkę ???... J&K Wieledent na Oruni górnej - proszę opinie. (1) Hwj hyl ktos? W wieledent czy wieldent na strzelcow karpackich? Jak tak... magda Leczenie kanałowe siódemki... (3) ...jaki jest koszt zakładając, że są trzy kanały? Jak mi krzyknęli 1000 zł to... roszpunka Ósemki na nfz - chirurg (6) czy możecie polecić jakigoś dobrego chirurga - chodzi o usunięcie 8 z... Sara-03 Rolki a zakwasy (9) Wszyscy wiemy, że jazda na rolkach pobudza wiele mięśni. Niestety dawno nie... Ulka Rezonans magnetyczny prywatnie w trójmieście - gdzie najszybciej? (2) Pilnie muszę wykonać rezonans magnetyczny kręgosłupa. Gdzie w Trójmieście... a. Rezonans magnetyczny nfz - gdzie najszybciej? (56) Witam! Czy ktoś się orientuje gdzie najszybciej można zrobić rezonans... AgA ginekolog dr Grzegorz Marciniak (52) czy ktos wie gdzie przyjmuje dr Marciniak? natknelam sie wiele razy na niego... www.agatadekoracje.pl V oddział pulmonologiczny Szklarska Poręba - pytania (1) Witam,czy ktoś może był ? Ile mniej więcej trwa pobyt? Wiem ,że się czeka... mama Gdzie w Gdańsku zrobić badania na wózki widłowe? (3) Witam, zapisałem się na kurs, na wózki widłowe, cena atrakcyjna, ale... negant Gdzie tani optyk na terenie Sopotu lub Gdyni? (3) poszukuje tanich optyków najlepiej na terenie sopotu lub gdyni? czy ktos wie... ja Stomatolog dziecięcy Gdańsk - gdzie? (3) Poszukuję dentysty/stomatologa dziecięcego lub kogoś z podejściem do dzieci.... marta Książeczka sanitarno-epidemiologiczna (3) Witam Planuję wyrobić książeczkę do celów sanitarno-epidemiologicznych we... Koliberek Dobry pediatra w przychodni kaszuby Wejherowo - który? (1) ktory pediatra jest godny polecenia magda Ginekolog endokrynolog Gdańsk (12) Czesć dziewczyny Kogo w Gda możecie polecić z czystym sumieniem ? kinio