Biegunka - jakie mogą być przyczyny, co robić? (11) Mąż (lekko po 40) ma od kilku miesięcy problem z biegunką, tzn. normalne,... Mary Panel pediatryczny (3) Czy ktoś wykonywał dziecku panel pediatryczny? Czy warto zrobić to badanie... ktosnaprzyczepke Lekarz ginekolog przyjmujący na Zaspie - który najlepszy? (4) który ginekolog przyjmujący na Zaspie najlepszy ? asienkaj
Ortopeda Paweł Rybak - gdzie przyjmuje (7) Czy ktoś się orientuje gdzie teraz przyjmuje dr Paweł Rybak? Wcześniej... Adam Laserowa korekcja wzroku (2) witam czy ktos mial w trojmiescie? chcialabym ja wykonac- mam astygmatyzm.... mania Jaka polecacie aptekę internetową? (9) moze byc z odbiorem w Gdańsku, ale nie musi :) Rumianek Dr Alina Bielawska-Sowa, proszę o opinie. (1) proszę o opinie. Lucek Stomatolog dziecięcy Gdynia (4) Witajcie, muszę wybrać sie z synkiem na pierwszy przegląd ząbków. Nie znam... Aagusias81 Rtg stawu krzyżowo-biodrowego - gdzie prywatnie? (3) Witam, Wiecie gdzie prywatnie (od ręki, i za ile) wykonam rtg stawu... zapytanie Pigułka "dzień po" - gdzie w Bojanie? (10) czy można w Bojanie dostać pigułkę "dzień po" bez recepty ? Normalny Ból kolana (3) Może ktoś miał coś podobnego, miesiąc temu prawdopodobnie doszło do urazu... mama Cena badań pren. między 11-14 tyg. ciąży (6) jak w temacie cena i gdzie robiłyście Agata85 Dermatolog prywatnie - gdzie najszybciej? (1) Potrzebuję jak najszybciej wizyty u dermatologa w Gdańsku - dzwoniłam do... zielonakoniczynka Który dobry dentysta w Gdańsku? (4) Jak wctwmacie. Najlepiej nie najdrozsY i z niektorymi uslugami nfz kasia Stomatolog dziecięcy na NFZ (5) Szukam stomatologa dla mojej córki ,która prawdopodobnie ma próchnice i... mama2 Badania krwi - pytanie (2) Witam. Ile czasu są ważne badania krwi chodzi o Morfologie synek miał... Mama Dobry pulmonolog poszukiwany - choroby płuc u dorosłego (4) Szukam dobrego pulmonologa, który specjalizuje się w chorobach płuc u... Kami1234 Refundacja okularów (1) Witam, czy Pomorski NFZ refunduje zakup okularów dla osoby dorosłej? Recepta... okularnica Chirurg palstyk trójmiasto (1) Witam Czy robiła może któraś z Was plastykę brzucha lub liposukcję >?... lol Dobry lekarz poz (rodzinny) w gdyni??? Nfz!! (2) witam, szukam dobrego, normalnego lekarza poz, ktory nie robilby... Justyna