dr Kowalewska-Włas czy S Sawicki ginekolog? (13) Kogo lepiej wybrać - nie chodzi o ciążę tylko o inne problemy ginekologiczne. Ddd Psycholog (2) Witam, czy na terenie Gdyni można uzyskać bezpłatną pomoc psychologa ? Jeżeli... Michał Epidemia wirusa?? (4) Witajcie, cała moja rodzina od tygodnia choruje na zapalenie górnych dróg... Chora
ortopeda dziecięcy w Gdyni na NFZ (7) Witam :) Możecie polecić dobrego ortopedę na NFZ w Gdyni? Córa ma 4 lata.... Monika12345 dr Mikaszewski - gdzie przyjmuje? (3) czy przyjmuje nadal w Sopocie i czy system ustawiania się kolejkę jest taki... nusia85 pediatra, ktory ma zdrowe podejscie do szczepien (2) Poszukuje pediatry, ktory ma normalne podejscie do szczepienia dzieci.... asiaszw dr Bałanda a szpital Polanki (5) Czy ktoś wie dlaczego dr Bałanda nie pracuje już na Polankach?:((( Bardzo... załamana mama Pediatra Karwiny/Dąbrowa NFZ (4) Dziewczyny, możecie polecić dobrego pediatrę w 1 z tych 2 przychodni? Wiem,... Ewkaa Prosze o opinie o Akademii Medycznej oddział nerwic (2) Witam, jak w tytule... Czy ktoś był z Was na tym oddziale? Może mi cos o nim... skorcia Leczenie pijawkami - hirudoterapia (1) Bardzo proszę o opinię w sprawie leczenia pijawkami oraz o wskazanie gabinetu... ell Gastrolog dziecięcy na NFZ?? (2) Zna ktoś ?? Madzia Dobrego ortodonty dla dziecka w Gdańsku szukam (1) Jak wyżej susi12 Dobry dentysta -implanty (6) Czy możecie polecić sprawdzonego dobrego stomatologa -muszę zrobić dwa... polanka dr. M. Zagórska przychodnia na Przymorzu - proszę o opinie (2) Czy ktoras z mam chodzi do niej ze swoimi dziecmi? Mozecie sie podzielic... mamito Jakiego chirurga prywatnie polecicie? (3) Witam. Czy ktoś tutaj mógłby mi dać namiary na kogoś sprawdzonego prywatnie?... alinka Pytanie do wszystkich Pań. (13) Czy Wy też tak cierpicie w trakcie pierwszego dnia miesiączki? Ja nie mogę... Grzeczna_Panna Lekarz ginekolog prywatnie pracujący również w szpitalu? (7) Mozecie dziewczyny napisać który z lekarzy przyjmuje prywatnie i jednocześnie... NOVAAAAA Usuwanie blizn potrądzikowych - gdzie w Gdyni? (1) Witam. Proszę o podpowiedź który z gabinetów w Gdyni możecie polecić do... pio471 Laryngolog NZOZ OKO - kogo polecacie? (2) Czy ktoś z Was chodził do laryngologa w przychdoni NZOZ OKO? Wiem, że... laryngolog dr Grzegorz Marciniak ginekolog - proszę o opinie (2) Hej :) Czy ktoś obecnie uczęszcza do dr Marciniaka? Znalazłam wiele... inuno