Szukam osoby co postawi bańki.. (3) Szukam osoby,najlepiej z okolic Przymorza,która ma bańki bezogniowe i... Wiola Flebolog Trójmiasto (4) Witam, Poszukuje sprawdzonego, dobrego flebologa/chirurga naczyniowego.... KPM Ginekolog - nfz - krótki termin (4) Szukam ginekologa który przyjmuje w ramach nfz z krótkim terminem... ewa
dr Łukaszczuk - ginekolog (1) Pytałam już tu dziś o ginekologa. A wiecie może gdzie dr Mariusz Łukaszczuk... ewa Przepuklina pachwinowa - operacja (8) Gdzie polecacie zrobić? Jaki jest czas oczekiwania? Czy w którymś z... AgusiaGda Trądzik (20) Proszę o nazwę jakiegoś dobrego leku na trądzik, mam bardzo duży problem z... dominika Be Lekarze szpital Zaspa (1) Witam, czy któraś z Pań orientuje się jacy lekarze ginekolodzy pracują... nalka Broncho vaxom - pytanie (5) Moja córka od września ma non stop infekcje górnych dróg oddechowych. Są to... LittlePony Diagnoza (1) Witam, dostałam taką oto diagnozę kręgosłupa szyjnego: Zniesienie odcinkowe... Anna Psychiatra Gdańsk (7) Witam Państwa, szukam dobrego psychiatry na NFZ. Podobno na Jaskółczej i... user_138623043291 Suplement diety wspomagający odchudzanie? (2) Chce zacząć się odchudzać, jakiś trening na brzuch, ale niestety lubie sobie... ania Dobry periodontolog w Gdańsku na NFZ? (2) Kiedyś chodziłam systematycznie na ul . Dębową teraz jest już tam odpłatnie.... ada Gdzie w Gdyni badanie o nazwie kolposkopia? (6) orientuje się któraś z Was?? KOLPOSKOPIA mamapodbijatrojmiasto Terminowe prawo jazdy-wada wzroku (8) Witajcie, mam prawo jazdy terminowe ważne do lutego. Co muszę zrobić? Do... ewela Stomatolog dla dzieci - gdzie w Gdyni polecacie iść? (4) Jeszcze nigdy nie bylismy, syn ma 6,5 roku. Najlepiej żeby fajny na fundusz. ankafiranka Badanie na soczewki-pomocy (5) Witam, Orientujecie się może, który okulista wykona badanie na soczewki... pomocy Ginekolog do prowadzenia ciąży - gdzie najszybciej? (1) Witam, gdzie można najszybciej się dostac do ginekologa?? chodzi mi o... PROMYK grzybica (3) Witam Jestem w 34 tc , dopadła mnie grzybica jamy ustnej. Bardzo proszę o... Ewelina dobry ginekolog na nfz (8) Witam, Jestem po dwóch promieniach, teraz planuje kolejne zajście w ciaze.... marlon W Swissmedzie nie będzie porodówki (1) Czy gdzieś się przenoszą czy to już koniec alternatywy dla państwowych szpitali? Ddd