Fizjoterapeuta po artroskopii kolana poszukiwany. (1) Z dojazdem do domu ( Gdynia). Mozecie kogos polecic? sanszajn Cukrzyca - Lantus (2) Witam. Pilnie potrzebuję insuliny w długopisie. Gdzie mógłbym dostać? Jaki... stomatolog na terenie ganska (1) gdzie znajde jakiegos dobrego stomatologa ktoey ma podpisany fundusz,... ania
Stomatolog biegły sądowy - zna ktoś ? (2) Szukam stomatologa- biegłego sądowego w Trójmieście. Dentysta uszkodził mi 2... majkelpl Neurolog dla dorosłego (2) Witam bardzo proszę pomoc i podpowiedz, polecenie do jakiego neurologa w... małgoś dentysta godny polecenia ? (3) witam, czy ktos z Gdańska moze polecic dentyste tak w miare cenowo nie... ewcia soczewki kontaktowe (1) Mam problem z soczewkami kontaktowymi, a nie chcę wracać do tego miejsca... ja2ras Tomografia komputerowa (2) Witam Gdzie mozna zrobic szybko tomografia kregoslupa?Dziekuje za odpowiedz. Agnieszka Kardiolog prywatnie - Gdańsk (3) Witam, mam problem z pulsem , każdy kardiolog przyjmujący na NFZ mnie zlewa z... ewkaaa Ginekolog Małgorzata Błędzka (62) Witam, szukam przyzwoitej lekarki ginekolog. Czy ktoś był może u pani... Wiki Szukam koleżanki z nerwicą (14) Szukam koleżanki, która jak ja ma problemy tej natury, ale nie chce się... majqe jestem nerwowa (10) od jakiegoś czasu nie dogaduję się z mężem, jesteśmy młodym małżeństwem i... Karolinka Malinka rwa barkowa (7) Jak długo trwa rwa barkowa i co robić? Ania Dobry okulista dla rocznego dziecka - kogo polecacie? (9) Witajcie, szukam okulisty dla dziecka; chciałabym iść z nim na kontrolę,... lyneth Okulary Vision express (8) Muszę kupić okulary i podobno w vision express bywają promocję -druga para... Aga Neurologia Akademia Medyczna - proszę o opinie. (3) Witam, dostałam skierowanie na oddział neurologii w Akademii Medycznej. Mam... AgaJa rezonans i artroskopia kolana (9) hej! mam kilka pytań odnośnie kolan ale zanim, przybliżę mój przypadek. jakiś... ciachozkremem Ginekolog Luxmed - polecicie jakiegoś? (9) Hej! Czy możecie polecić jakiegoś dobrego ginekologa z Luxmedu? Mam tam... Ania32 Szukam gabinetu bioenergoterapii we Wrzeszczu. (1) słuchajcie, może będziecie kojarzyć. Gabinet medycyny naturalnej we wrzeszczu... okruszek_ Zaspa młodzi ginekolodzy Gdańsk (9) Witam, niedawno wyszłam ze szpitala na Zaspie i jestem zadowolona z usług z... Pacjentka