dobry ginekolog na nfz (2) Witam, Jestem po dwóch promieniach, teraz planuje kolejne zajście w ciaze.... marlon CC - szukam ginekologa do prowadzenia ciąży i CC (3) Witajcie, Jestem w 12 tc i chcę zmienić lekarza, najlepiej na prywatnego,... Marynarka Kolonoskopia (6) Muszę wykonać zabieg kolonoskopii. Zanim sie zarejestruje muszę wybrać czy... Magda
Znieczulenie w Szpitalu Wojewódzkim (24) Mam pytanko czy któraś z Pań doczekała się ZZO w szpitalu wojewódzkim, na... Kubik Jakiego pediatrę w Gdańsku polecacie? (1) Szukamy dla córki pediatry z Gdańska lub okolic. Zależy nam na lekarzu, który... Kamil Dermatolog - pieprzyki (4) poleci mi ktoś dobrego dermatologa który skontroluje mi pieprzyki? ninurta Porozumienie lekarzy (6) Ja w grudniu zaplacilem skladke zus w wysokosci 1070 zl. i nie moge sie... ma ile kosztuje biopsja guzków tarczycy (24) pytałam w endomedzie 200 zł tylko nie wiem czy za każdego guza czy całość ,... anka endokrynolog dziecięcy na NFZ (10) Gdzie można się dostać do endokrynologa dziecięcego na NFZ? proszę o pomoc kasia lekarz Mariusz Łukaszuk - proszę o opinie. (5) Mam kilka pytan: Bardzo prosze o opinie na temat prowadzenia ciazy u tego... lili Dziewczyny z okolic Gda Gł. co z lekarzem (POZ)? (6) Jestem w ciężkim szoku! Moja przychodnia Eter-med. i mojego dziecka na... Kozula Wymaz/posiew z pochwy (2) Jakie laboratorium (oprócz Invicty) pobiera próbki wydzieliny z pochwy? Ile... poiuy Ginekolog, który przepisze mi tabletkę. Gdzie? (6) który z ginekologów przepisze mi tabletkę po, jestem niestety w awaryjnej... qa Ortodonta Gdańsk (2) Witam:) wiem że tem temat już był ale proszę o aktualne opinie:) Szukam... Mama Pediatra Reda - ktoś kogoś poleci? (2) Tak jak w temacie :) z góry dzięki za opinie Misia Dr. Zając? (2) Czy ktoś może mi cos powiedzieć na temat tego lekarza? Może ktoś miał usuwane... aga Stomatolog dzieciecy w Gdyni (3) Witam, czy ktos z Państwa moglby polecic milego stomatologa na pierwsza... BB Dobry ortopeda dla 5 latka ze skrzywieniem kręgosłupa - poszukuję (4) Witam Poszukuję naprawdę dobrego ortopedy z polecenia synek ma skrzywienie... mamakubyszymona Smalec gęsi - gdzie kupię w Gdańsku? (2) gdzie w Gdańsku można kupić smalec gęsi, potrzebuję do smarowania stawów? Ania RZS czym leczą nasi lekarze? (7) Może ktoś się leczy czymś innym niż: Encorton, Metypred, Metatraxat, Arava?... Ddd