Gdzie kanałowe leczenie zęba pod mikroskopem w przyzwoitej cenie??? (12) Dziewczyny dajcie mi znać gdzie można wykonać leczenie kanałowe pod... ja asia anty Vegf zastrzyki do oka (1) czy ktoś leczył się i jakie ma doświadczenie ewa Nnt. książeczka sanepid - gdzie? (3) gdzie i w jaki sposób w gdańsku wykonam książeczkę sanepidu wiadomo, że... Alicja.
Zielona kawa, czy ktoś stosuje? (5) Zaczynam się odchudzać. Od poniedziałku idę na siłownię i fitness. Do końca... Ewelina Integracja oddechem i inne (1) Ktoś ma jakieś doświadczenia w Gdańsku z takimi sprawami? test Badania hormonalne (1) Chciałbym uzyskać skierowanie na takie badania ze względu na doskwierającą mi... Kamil Laryngologia Zaspa (3) Czy ktoś może mi powiedzieć jak wygląda pobyt z dzieckiem na tym oddziale.... gizella Czy jest tutaj ktoś na diecie bezglutenowej...? (4) ...i mógłby mi powiedzieć jakie produkty kupuje (pieczywo, wędliny,... DevDev Wycofano lek przeciwgorączkowy.. (5) http://wiadomosci.wp.pl/kat,1342,title,Wycofano-popularny-lek-przeciwgoraczko... mama szukam psychiatry dziecięcego (2) czy ktoś może mi polecić dobrego psychiatrę dziecięcego najlepiej z Gdańska... Asia P Ispagul- czy można stosować przy zażywaniu tabletek anty? (1) Ktoś orientuje się? Anka zapalenie spojówek (6) Mam pytanie..Synkowi od wczoraj bardzo ropieją oczka,podejrzewam,ze to... Wiola dobry dentysta protetyk - luźna koronka (5) Witam, szukam dobrej przychodni do ktorej mogłabym pójśc z moja koronką.... Zrozpaczona neurolog Gdynia (3) Hej Dziewczyny, Poleccie prosze jakiegos neurologa z Gdyni. dziekuje kaasik11 Pakiet badań chorób wenerycznych - gdzie zrobię? (1) Witam. Gdzie w Gdańsku mogę wykonać pakiet badań wszystkich chorób... kalim Pielęgniarka w Oliwie okolice ul. Michałowskiego potrzebna- zastrzyk w sobotę (3) Drogie Mamy dysponujecie może namiarami na prywatną pielęgniarkę która... GAAN Dobry endokrynolog w Gdyni (2) Możecie kogoś polecić? Obojętnie czy prywanie czy NFZ, byle okres oczekiwania... pytający_29 komisja ZUS to jakas kpina (1) Dzis byłam na komisji, lekarz nie zapoznał sie z cala dokumentacja twierdząc... zzz pediatrzy suchanino (3) czy ktoś z Was zna dobrego i skutecznego pediatrę z przychodni na Otwartej? kkk Dr Ewa Pilarska neurolog - proszę o namiar (3) Czy Ktoś wie, gdzie przyjmuje i może jakiś telefon? Nic nie mogę znaleźć w... Gość