Gdzie wykonać badanie MRI w Gdańsku? (1) Witam. Proszę o poradę na podstawie Waszych informacji/doświadczeń, gdzie... user_137779139899 okulista (2) witam szukam okulisty dla dorosłych w trójmiescie dosyc szybkie terminy pilne kasia Warsztaty dla kobiet "Piersi w Wielkim Mieście" (2) Kochane kobiety,organizujemy trzecie już warsztaty "Piersi w Wielkim... rzepcia
CIN1 a szczepienie p HPV (2) Witam Was, czy któraś z Was szczepiła się po cytologii wykazującej III grupę... monika Ortodonta Anna Rosnowska - Mazurkiewicz OPINIE (1) Witam, Czy ktoś może leczył swoje ząbki u tej Pani? Mam wadę zgryzu, wydaje... AniaK dobry dermatolog (2) Szukam dobrego dermatologa, który pomoże wyleczć wypadanie włosów po operacji. iga Proszę o polecenie gastrologa (1) Poszukuje dobrego gastrologa w Gdańsku. Takiego, który umie słuchać.... as Ósemka na NFZ (8) Hej! Gdzie w Gdańsku usunę ósemkę w ramach NFZ? Aga Pradaxa 110mg. - gdzie najtaniej w Gdyni? (1) Poszukuje Pradaxy110x60.Gdzie najtaniej w Gdyni? iwona poszukuje dobrego reumatologa (3) Witam,pomylilam sie w watku,zalezy mi na dobrym reumatologu.Dziekuje za... Magda po jakim czasie objawy alergiczne..? (9) mam na myśli uczulenie pokarmowe ( podejrzewam ryby) u 10 mies. dziecka,... jjjj Gastroskopia- prywatnie gdzie najlepiej i najtaniej w Gdańsku? (2) Czy ktoś wie? Czy od razu ma się wyniki i opisują je? Czy trzeba płacić za... xxx hematolog dzieciecy (10) Witam, czy jest ktos pod opieka dr Kaczorowskiej? do tej pory chodzilismy do... Aga wypis ze szpitala (12) Witam mam pytanie co sądzicie o tym że wypis 7 tygodniowego dziecka... mama Stomatolog dziecięcy (9) Hej szukam stomatologa dla 4 letniego Synka chciałam iść do wiewiórki ale... domi25 Jak zrobić lewatywe dziecku? (5) córa 7 dzień bez kupy.. dieta i czopek nie pomogły..a widzę że sie męczy..... lula dr kaczorowska-hematolog - gdzie przyjmuje? (2) Hej, czy ktos sie orientuje gdzie przyjmuje dr kaczorowska? do tej pory na... Aga AZP diagnoza - potrzebny dermaolog (4) Od kilku lat cierpie na atopowe zapalenie skóry które odziedziczylam po... Nikunia kwas hialuronowy, wypełniacze, kto robił , gdzie , za ile? (5) Chciałam zrobić sobie wypełnienie fałdki nosowo-wargowej przy użyciu kwasu... malwina111 czy dr Grążawski przyjmuje prywatnie? (1) gdzie i czy w piatek/sobotę? lulka