Okulista dr Piotr Klikowicz - proszę o opinie. (2) Czy ktoś korzystał z usług dr Piotra Klikowicza? Proszę o opinie. jolcial zamiana ortodonty w trakcie leczenia? (5) Witam, czy udało się komuś zmienić ortodontę w trakcie leczenia? któryi... Wiola jak się dodzwonić do poradni przy Szpitalu Wojewódzkim w Gdańsku ??? (1) Jak tytule - czy jest na forum ktoś komu udało dodzwonić sie do tej poradni i... jj
Gdzie w Gdyni badanie beta po poludniu (8) witam prosze o podpowiedz Gdzie w godzinach pozno popoludniowych mozna... Doti Ortodonta dla 7 letniego dziecka - gdzie w Gdyni? (4) czy możecie polecić dobrego, sprawdzonego ortodontę w Gdyni dla 7 letniego... maja Zwrot za badania luxmed (2) Miał ktoś problem? Z ich winy czekam trzeci miesiąc,dziwnym trafem zgubili... Monika Dobry ortopeda dla dziecka? (10) Szanowni, Szukam sprawdzonego ortopedy dla 2-letniego dziecka. Przypadkowy... Rene wirus bostoński w ciąży ? (3) Cześć dziewczyny, moja córeczka przyniosła z przedszkola wirusa bostońskiego,... janka homeopata dla dziecka (1) proszę o polecenie jakiegoś sprawdzonego homeopaty, który ma doświadczenie z... lolaola szukam neurologa dla dziecka ze spektrum autyzmu - pilne! (4) witam, Czy ktoś może mi polecić neurologa dziecięcego z Gdańska lub bliskich... AsiaP Paracenteza - pytania. (7) Mam pytanie jak wygląda zabieg, czy dziecko 2 letnie znieczulają miejsccowo... Aga prośba w sprawie skierowania na badania (3) Witajcie drogie mamy:) Czy któraś z mam ma aktualne skierowanie na badania... mama gastroskopia i zastrzyk usypiający? (19) hej czy któraś z Was miała może przy gastroskopii zastrzyk - na życzenie... zestresowana Gdzie najkorzystniej wykupić pakiet medyczny- w Gdańsku? (32) dziewczyny gdzie kupić pakiet medyczny tak zeby móc iść normalnie do lekarza... beti Endokrynolog od tarczycy (100) Witam, szukam dobrego endokrynologa (od tarczycy) w Gdyni. Czy ktoś może... africana Dobry ortodonta - Gdańsk (4) Czy możecie mi polecić dobrego ortodontę w Gdańsku? Zastanawiam się nad... Kalastaja Cytologia - warto się badać! (26) Witam Kobietki Właśnie się dowiedziałam, że w klinice Invicta w Gdańsku... pliszka Który lekarz ginekolog? (2) Czy któraś z Was miała do czynienia z Panią dr M. Sowinską lub Panem Ł.... Stokrotka85 Pieluchy anatomiczne - realizacja wniosków, w jakiej aptece we Wrzeszczu? (3) Może ktoś orientuje się w jakiej aptece we Wrzeszczu mogę realizować wnioski... Dorota dr Bachorska - reumatolog (4) witam, ponawiam pytanie: czy ktoś coś słyszał nt. dr Bachorskiej? przyjmuje... ja