dietetyk S7 - proszę o opinie (1) Witam. Czy ktoś korzystał z konsultacji dietetyka w siłowni S 7? Jestem... onaona Pikieta Pielęgniarek i Położnych (3) W imieniu Komitetu Obrony Pielęgniarek i Położnych województwa pomorskiego... Milosz.pro Odszkodowanie za złamana reke (5) Witam jestem przerażona tym co czytam. Mój syn złamał rękę podczas grania w... Iza
dobry psycholog - gdzie? (3) szukam psychologa z Gdańska/Sopotu, chodzi mi o terapie. Musi to być kobieta. weronika_m dr Zmudzinska (1) Hej, Może jest tu jakaś osoba,która ma zaplanowaną wizytę u dr... blondynka z wyboru DR PIOTR KWIECIŃSKI (3) Bardzo proszę o opinie jeśli ktoś coś wie... lewek Poszukuje jednego z lepszych dietetyków w 3mieście. (8) Witam, poszukuje dietetyka (niedrogiego), który pomoże mi schudnąć około 50... K. Jak przyjmuje Dr.Lemka w Rumi? (1) witam,jak w tytule,z góry dziękuje ANNA Remont na porodówce na Zaspie (1) Czy ktoś coś wie? Słyszałam, że na ten moment warunki spartańskie, porodówka... Nina W ktorym szpitalu pracuje Twoj gin? (22) Jestem w 8 tygodniu i szukam dobrego gin do prowadzenia ciazy.... Estera Do obeznanycb w temacie robaków (3) Witajcie. Pytanie nietypowe ale trudno zapytam: chce zrobic dziecku badanie... Aga Piotr Kwieciński ginekolog-opinie (3) zastanawiam sie nad wyborem tego lekarza doprowadzenia ciąży, wiem żę... anula co na infekcję intymną? (12) Co polecacie? krynia alergolog dziecięcy który najlepszy? (9) jak w tytule mamaalanka dobry ginekolog na NFZ (2) cześć:) szukam ginekologa na NFZ najlepiej w gdańsku, chce zacząć przyjmować... ona23 Przychodnia kolo PG (2) Jacy ginekolodzy przyjmują koło PG ? Jest jakaś kobieta, polecacie kogoś ? kara Dobry ginekolog-Kartuzy i okolice (3) Jestem w ciąży, proszę polećcie mi dobrego ginekologa z Kartuz lub okolic.... Roksana Gdzie zrobić "dobrze" usg piersi? (4) Oczywiscie odplatnie, kogo polecacie? W gdańsku. mała Aknenormin - zapytanie dot. ciąży (2) Hej, Własnie jestem w trakcie leczenia lekiem na trądzik Aknenormin( 15... Pola dr Katarzyna Ciach - ginekolog (3) Widziałam dużo pozytywnych opinii o doktor. Czy nadal Panie polecacie tego... ddd