Ginekolog Czupryńska NFZ lub inny (1) Witam ! Czy wiecie gdzie może przyjmuje ginekolog Czypryńska na NFZ ? A może... karola Gastroskopia, gdzie mogę ją wykonać? (1) Jak wyzej, gdzie sa jakies w miare mozliwe terminy? san Ortodonta dla 4-latka (3) Witajcie, czy ktoś może polecić jakiego Ortodontę dla 4-letniego dziecka?... Asienkas
Niedoczynność tarczycy dieta (3) Czy możecie polecić mi jakies poradniki dotyczące odżywiania przy... Aleksandra Bladoszewska onkolog + usg piersi w Gdansku na NFZ (16) gdzie w Gdansku mozecie polecic przychodnie gdzie mozna zarejestrowac się do... matylda Konflikt płytkowy (1) http://wyborcza.pl/TylkoZdrowie/1,137474,15952853,Z_wizyta_u_specjalisty__Gdy... dagi Gdzie na biopsję na nfz? (2) proszę o info , może któraś korzystała , muszę zgłosić się na biopsję guzka w... nimfa Plastry Evra - gdzie tanio kupię w Gdyni? (1) Witam drogie Kobietki! Powiedzcie mi gdzie w Gdyni tanio kupię plastry evra? wez.mnie.na.spacer ból jajników i kregosłupa nocą (6) Mam problem, w nocy budzi mnie straszny ból jajników i kręgosłupa i... kate Czy to stan podgorączkowy czy juz gorączka? (7) Słuchajcie od 3 dni moja 10 miesięczna córka ma dziwna temperaturę w... Agusia dobry endokrynolog (5) poszukuję dobrego endokrynologa. Może być prywatny. Trójmiasto, najlepiej... Agata ZZO (znieczulenie) w Gdyni? (4) Witam, probuje znalezc aktualne informacje w ktorych szpitalach w okolicach... Esti HASHI - SZANSA NA NOWE ŻYCIE! (5) NARESZCIE W GDAŃSKU! WARSZTATY DLA CHORYCH NA HASHIMOTO!... Emi3city ismigen przy temperaturze (1) moje dziecko choruje od roku na rozne infekcje.Dzis pani doktor przepisala... Ewa Dobry, sprawdzony okulista dziecięcy pilnie poszukiwany. (11) proszę o pomoc. kalka Rzucenie palenia i dolegliwości z tym związane? (6) Witam Od trzech tygodni nie palę...jestem na plastrach. Paliłam paczkę... ola15 dieta na zly cholesterol-ksiazki/poradniki pilnie poszukiwane (3) mam nie mały problem, mój tesciu ma zle wyniki cholesterolu i cisnienie... pieczulka Najlepszy psychiatra w Gdańsku prywatnie- jaki? (1) Czy ktoś zorientowany w temacie? Gdzie można szybko, bez czekania się dostać... Ola Dobry dermatolog nfz (4) Jest ktoś w stanie polecić dermatologa, który wyleczy mi trądzik z którym... jajoanna ugryzienie? (1) Witam,jestem matką 8 -letniego chłopca,od tygodnia wiem że cierpi na zespół... asiek