Czy ktoś jest zorientowany w temacie szczepienia na pneumokoki? (11) Dziewczyny, mam pytanie, moja córka skończyła 10 miesięcy ale jeszcze nie... zuzol który lekarz Gdańsk/Gdynia (4) ... wypisze tabletki , okazało się, że jestem w ciąży - nie dam rady ( ok 2... pomocy Dentystka - którą polecacie? (3) Którą dentystkę z przychodni polecacie ? ja
ginekolog (4) witam dzisiaj jestem po wizycie u ginekologa wszystko ok do momentu kiedy... jkkjd33 Peeling chemiczny - gdzie? (2) Szukam dobrego dermatologa, który robi peelingi chemiczne a nie wciska laser. did czy ktos byl ostatnio u dr Olszewskiej (2) ciekawa jestem jaki jest teraz koszt wizyty u niej jako u ginekolog... mała Przychodnia "Na wzgórzu" - proszę o opinie (3) Czy korzysta ktoś z usług Przychodni lekarskiej "Na... qazwsx Szczotki do masażu z włosiem dzika - gdzie kupię w 3mieście? (1) gdzie kupujecie w 3mieście? damka warcab bialaczka prosze wskazanie o dobrego hematologa (1) zdiagnozowano u mnie Monoklonalna B komórkową limfocytozę tzn białaczkę... janina maria wady postawy u 3latka jaki ortopeda? (2) Moje dziecko ma koslawe stopki, nozki x i odstajace zeberka ponizej... koma Dobry gastrolog w Trójmieście - który? (2) Poszukuje dobrego gastrologa dla doroslych w trojmiescie. iwona Autoszczepionka - gdzie wykonam w Trójmieście? (1) Czy ktoś z was wie, gdzie można w Trójmieście wykonać autoszczepionkę? Ola Specjalista od Achillesa (1) Jest w Trójmieście ortopeda specjalizujący się w leczeniu ścięgna Achillesa? Antoni K. DOBRY ginekolog ze szpitala (Zaspa) (23) Hej! Wiem, że podobne wątki były, ale większość opinii ma już swoje lata, a... marilynka Gdzie w Gdyni usg brzucha? (4) Witajcie, gdzie dokładnie i porządnie zrobią dziecku usg brzucha ? Aga Dobry ginekolog na NFZ z Gdańska. Kogo polecacie? (2) Pomożecie w wyborze lekarza na NFZ, chcę rozpocząć starania o dziecko i nie... Kasia ktg prywatnie? (1) Witam. Poszukuje aktualnych informacji nt. Gdzie w Gdansku od reki zrobie... emila Co ze szczepionka Hexa Inf??? (2) Czy ktoś z Was szczepu dziecko ta szczepionka? Ostatnio było jakieś wielkie... Aga Czy szczepić dziecko na pneumokoki? (1) Mam dylemat. Starszego syna szczepilam, niby nic sie nie działo ze skutków... Aga Logopeda z Gdyni na NFZ dla 4 letniego dziecka (2) Witam, wiecie może gdzie mogę znaleźć logopedę na NFZ w Gdyni? Czy potrzebne... Monika