Stomatolog na nfz w okolicy- gdzie? (5) witam, gdzie w okolicy Ujeściska można skorzysta z usług stomatologa, który... gosieniaok Neurolog (3) Poszukuje b.dobrego neurologa dla osoby doroslej.Schorzenie kregoslupa.Na nfz... Magda Badania genetyczne na nowotwór (24) Dziewczyny znajoma robiła badania genetyczne na nowotwór.Wyniki wyszły... K........................
Neurolog dziecięcy (3) Szukam namiary na dobrego neurologa dziecięcego mającego doświadczenie w... ania:) LuxMed Gdynia ginekolog - który najlepszy? (2) Ponieważ mam pakiet z pracy postanowiłam spróbować udać się do jednego z... Jivka Dobry środek wspomagający odchudzanie kto podpowie. (22) Witam, Proszę o pomoc w wyborze środka wspomagającego odchudzanie. Mam 34... = Magda = Dystrofia miotoniczna (1) Czy któraś z mam choruje na ta chorobę? Czy Wasze maluszki odziedziczyły po... olp Najlepsza pomoc dla chorych na anoreksję w 3 mieście na nfz (2) Proszę o namiary, ciężko mi samej coś znaleźć LIL wycofana szczepionka i pigułki anty (1) http://prawo.rp.pl/artykul/2,1145129-Szczepionka-dla-dzieci-Meningitec-i-pigu... bauaganiarka` Poszukuje dobrego logopedy dziecięcego przyjmujacego w soboty (2) Jak w temacie. Z racji kompletnego braku czasu w tygodniu poszukuję logopedy,... Mama30plus wrastający paznokieć - dermatolog (1) szukam lekarza, który wyleczy mi najpierw narosl z dzikiego miesa, która... Olga ORTODONTA dla osoby dorosłej (1) znacie jakiegoś bardzo dobrego ortodontę, który potrafiłby skutecznie zrobić... jolka dobry dermatolog dziecięcy poszukiwany (3) poleccie proszę dobrego dermatologa dziecięcego może być prywatnie najlepiej... ja Czy jest tu ktoś kto leczy się z chłoniaka? (9) Szukam osób w podobnej sytuacji jak moja. Ola Endokrynolog dziecięcy - wysokie TSH u niemowlaka (4) Czy możecie polecić dobrego endokrynologa dla niemowlaka? Może któreś z... user_137692887418 Stomatolog na Zaspie (1) Poszukuje sprawdzonego stomatologa gabinet na Zaspie ira Dobry endokrynolog prywatnie gdynia/gdansk/sopot/rumia....? (13) Witam, poszukuje dobrego endokrynologa, który będzie chciał pomóc,... klaudia1989 podcięcie wędzidełka języka (7) Witam, czy ktoś może napisać mi gdzie najlepiej zrobić taki zabieg jak... Kasiaaa Po zabiegu LASIK (1) Jestem rok po zabiegu, miałam dwie reoperacje, Czy jest na tym forum ktoś ,... Marti30 po wymazie z gardła-HAEMOPHILUS INFLUENZAE szczep beta-laktamazo-dodatni (3) Przedszkolak kilka razy mi zakaszlał i chcąc wyprzedzić chorobę zrobiłam... jagoda