Dobry ortopeda dziecięcy poszukiwany (7) Witajcie, poszukuję dobrego ortopedy dziecięcego przyjmującego prywatnie -... m-a Szpital Wojewódzki - badanie CUM-(telefon?) (5) Witam, dostaliśmy skierowanie na CUM. Nefrolog powiedział, żeby zrobić je... Maja DHEA gdzie dostanę? (1) macie wiedzę w jakiej aptece mogłabym to dostać? WAŻNE! A-N
histeroskopia operacyjna BEZ znieczulenia gdzie? (5) Czy ktoś miał wykonywaną histeroskopię bez znieczulenia i gdzie? Może być... ddd piłowanie jedynek (6) Mam brzydkie, długie, szerokie i krzywe jedynki obie juz po leczeniu... luli gdzie najlepiej zrobic łyzeczkowanie Redłowo czy miejski (20) pytam na prosbe kolezanki która poroniła i ma zgłosic sie do któregos z tych... stokrota15 brak miejsc do endokrynologa (48) Jestem w ciąży,mam wysokie TSH,dostałam skierowanie do endokrynologa ,ale co... dzamila Poleccie dentystę z przychodni na porebskiego gdynia (2) Jak w temacie, moze ktoś wie do kogo warto sie wybrać w tej przychodni?albo... Złamał mi sie ząb ;(;(;( Po ilu dawkach dziala antybiotyk? (4) Dalam juz corce 6 dawek i nie widze poprawy. Ma zapalenie oskrzeli, kaszel i... mamaalanka chirurg naczyniowy na NFZ (8) Witam, czy ktoś mógłby mi polecić dobrego chirurga naczyniowego na NFZ. BasiaC pomocy - piekące i bolące pajączki na nogach (2) piekące i bolące pajączki na nogach u osoby starszej, co robić? Ania Poszukuję dobrego psychologa dziecięcego (2) Poszukuję w Gdańsku psychologa dla 10-latki. Najlepiej sprawdzonego i na nfz... ala Ginekolog Andrzej Chrostkowski - proszę o opinie. (3) witam, czy któraś z Pań korzystała lub korzysta z uslug ginekologa... kruszynka82 Usuwanie przebarwień (3) Mam duże przebarwienie na szyi. Czy ktoś wie , gdzie w Trójmieście mogłabym... Malinia lekarz ginekolog Janina Szalkiewicz - proszę o opinie. (11) Witam, Czy moze ktoras z Was przypadkiem zna ta Pania i moze sie podzielic... kasja skierowanie do szpitala psychiatrycznego (4) Witam, czy ktoś się orientuje czy lekarz rodzinny może wystawić skierowanie... Monika Szukam p. stomatolog D. Piechowicz (3) Witam, czy ktos wie gdzie przyjmuje teraz pani stomatolog Piechowicz? Bylam... window darmowe badania profilaktyczne w Gdyni!:-) (3) może kogoś zainteresuje informacja, właśnie dzisiaj miałam robione badania... Aleksandra Przychodnia Stogi (2) Dlaczego po opuszczeniu gabinetu pani dr. Świecy idę ze skierowaniem do... Piotr Ś Alergolog dla doroslych (1) Witam. Poszukuje alergologa dla dorosłych najlepiej w Wejherowie lub Pucku.... Rona_