piłowanie jedynek

Temat dostępny też na forum: Rodzina i dziecko
Mam brzydkie, długie, szerokie i krzywe jedynki obie juz po leczeniu kanałowym.. i padła propozycja aby upiłować te zeby by lepiej wygladaly... pierwszy raz spotykam sie z czyms takim.. czy macie jakies doswiadczenia, czy zeby nie beda przez to slabsze?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: piłowanie jedynek

Nie słyszałam nic o polowaniu zębów no chyba że pod korony. Dobre na skorygowanie są licówki.

W filmie "Nic śmiesznego" M.Koterskiego Bożena Dykiel jako dentysta-sadysta piłowała zęby Cezaremu Pazurze "jak zającu"- pamiętacie?
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

szkoda zębów
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Znam dwie osoby, które mają pilowane zęby przednie -efekt wizualny jest dobry i nikt się nie skarżył. Zwłaszcza, że zęby po kanalowym, więc nie będzie bolało.

ja mialam spilowane jedynki jak mialam jakies 17 lat, w celu ich skrocenia :) bo mialam takie dwie dlugasne lopaty.

Nic sie nie dzialo, troche byly nadwrazliwe na zimno i gorace przez jakis czas ale potem juz luz.
Szlif nie zaszedl zadna prochnica anic nic z tych rzeczy a zabki wygladaly na mniej kroolicze.

Inne tematy z forum

Nieoperacyjne sposoby powiększania biustu (3 odpowiedzi)

Witam. Szukam tutaj informacji o nieoperacyjnych sposobach na powiększenie biustu. Nie biorę na...

Nawroty trądziku różowatego na twarzy (3 odpowiedzi)

Hej, czy przy trądziku różowatym też macie takie nagłe nawroty? Miałam piękną remisję prawie dwa...

kolezanki z nerwica poszukiwane:) (672 odpowiedzi)

Może znajda się tu jakies kobietki które chorują na nerwice(rozne postacie).Ja niestety choruje...