lekarz Mech gdzie przyjmuje? (2) Witam, szukam lekarza- endokrynologa o nazwisku Mech. Czy ktoś wie gdzie... pomorzanka czy zrobie gdzies dzis badanie moczu na nfz? (4) pilne!! mamaalanka Można za często myć ręce? (12) Czy można myć ręce za często?? Ja bardzo często myję ręce i to mydłem... Anita
Krystyna Siemaszko-Przybylska - ginkolog endokrynolog (1) Dziewcyzny, czy ktoras te pania zna ? Czy w swoim prywatnym gabinecie ma usg... ewa Dr. Anna Abacjew-Chmyłko (16) Witam, czy któraś z Was kobietki, wie ile kosztuje wizyta u Pani Dr Anny... julka_jk1 operacja zeza u dorosłej osoby (1) Witam, czy ktoś z was miał operacje zeza i może polecić miejsce gdzie... Ania asystor slim? (4) witam, od dziś zaczęłam brać. czy ktoś ma jakieś doświadczenia z tymi... nika jaka cena za ogólne badanie moczu i krwi oraz rtg klatki (4) Jak w temacie ;-) wie ktoś może gdzie na zaspie robia w/w badania i jaka jest... saz problem z zębami (15) Zeby pod narkoza : mam 23 lata i wiekszosc zebow do zrobienia na dole moze... ewelina Polećcie dobrego dentystę w Gdańsku. (5) Niedrogiego, do którego nie będę musiała długo czekać na wizytę. Gość stomatolog na NFZ Gdańsk osowa lub Matarnia (2) SZukam poleconego stomatologa na NFZ gdańsk osowa lub Matarnia , jakaś... Marta Szuakm psychologa w Gdańsku! (4) Witam. Poszukuję psychologa w Gdańsku, najlepiej na NFZ, ponieważ nie stać... scarhand Groupon aparat ortodontyczny w Klinice Kurban (54) ktoś korzystał ??? kiszkimyszki aparat z zamkami szafirowymi, gdzie? (1) Bardzo chcę założyć taki aparat i szuka dobrego i nie drogiego ortodonty,... Aga Urodynamika (2) Poszukuję przychodni, która wykonuje badanie urodynamiczne w ramach NFZ. Z... Asia Bóle brzucha i zaparcia (4) Dziewczyny, wiecie może jakie mogą być przyczyny zaparć? Czy możliwe jest to,... Kea blokada na kręgosłup lędźwiowy (2) czy zna ktoś lekarza ortopedę albo neurologa kto mógłby zrobić blokadę miałam... dana20 ginekolog popoludniu/wieczorami (7) Witam! Czy któraś z Was orientuje sie może czy gdzies na terenie trojmiasta... Nikuś aparat ortodontyczny 35+ ? (1) Jestem w trakcie leczenia górnych jedynek, jeden kanałówka drugi korona, do... joanna Bóle nóg (3) Witam! Od niedawna męczą mnie okropne bóle nóg, jak siedzę zbyt długo w... elzza.7