Ksiażeczka sanepidowska cena + wyniki (2) Witam. Interesuję mnie cena wszystkich badań (prócz kału, które mam ważne... Zdeterminowany Kliniczna Gdansk kto byl? (3) heyka kto z Was byl na oddziale patologi ciazy na Klinicznej? jakie macie... koficzka ginekolog krótki termin (5) gdzie znajdę ginekologa na krótki termin ? dziś lub jutro ? anka
ginekolog - cytologia - pomóżcie (3) Chciałabym pójść na cytologię (w końcu czas zrobić to badanie) Jestem... kasia ginekolog (2) Wybieram się na krępujące badanie odbytu (pierwsze) Do kogo w Trójmieście... ewa Leczenie zębów pod narkozą. Gdzie? (3) Witam wszystkich. Z góry informuję wszystkich, że to nie żart i niech nikt... kuemi80 Jaki krem z filtrem UV do ciała? (2) Czy możecie polecić krem do ciała z fotostabilnym filtrem UV (20 - 30) , taki... marzena Gdzie założenie spirali Mirena lub zwykłej na NFZ (4) Witam. Czy ktoś może napisać u jakiego lekarza i gdzie można założyć spiralę... aaaaa Czy ktoś się orientuje, czy wizyta w Fona-Med jest płatna i ile? (3) Tak jak wyżej. Guest Poszukiwany rzetelny pediatra na NFZ (20) Był podobny wątek, ale podbijam, chodzi mi raczej o teren Żabianki,... mała mama Poszukuję ginekologa na NFZ do prowadzenia ciąży w Gdańsku (1) Witam, kilka dni temu przeprowadziłam się do Gdańska i poszukuję ginekologa... marhef Histeroskopia-kto to przechodził (9) Czy jest tu ktoś, kto mógłby mi odpowiedzieć na kilka pytań? pozdrawiam Nika Dobry ginekolog na NFZ do prowadzenia ciąży (1) Witam, poszukuje dobrego ginekologa, który poprowadziłby moją pierwszą ciążę,... GdyninkA neurochirurg (1) szukam neurochirurga na nfz. gdzie mozna sie szybko dostac? ewa testy alergiczne na NFZ - gdzie w Trójmieście? (3) Witam ! Moze ktos poleci gdzie w Trojmiescie moge w miare szybko zrobic testy... bibi Aparat stały na zęby Gdzie najlepiej ? (1) Hej wszystkim, Czy znacie jakiegoś dobrego i taniego ortodontę w... Kamil Ginekolog - połoznik dr Jan Grążawski (10) Dziewczyny czy może któraś chodzi do dr Gżązawskiego do przychodni Dąbrowa -... Iwona Pomocy!!!!!!!!!! (13) Czy zna ktoś jubilera który podejmie się rozcięcia obrączki na palcu:-(... Maja Dobry ginekolog Gdansk nfz (1) Witajcie, jakiego dobrego ginekologa możecie polecić w Gdańsku ? Najlepiej... paula Stomatolog NFZ & The Wand znieczulenie komputerowe (1) czy gdzieś w trójmieście lub okolicy jest gabinet siadczący usługi w ramach... maroffka