UCK telefony nie działają (5) Dlaczego w UCK nie działa telefon- nie można wykonywać połączeń. Piotr K. proste zęby po 30stce? (11) Od jakiegoś czasu mam coraz większe kompleksy dotyczące moich zębów, a... ząbek Dietetyk na NFZ (1) Wie ktoś może czy w ogóle przyjmuje jakiś w Gdańsku? Czy każdy płatny a jeśli... sylkaaaaaaaa
Pasta do zębów (1) Witam poszukuję pasty Beyond Pearl White, czy orientuje się ktoś gdzie w... Ja :) Zapalenie ścięgna Achillesa (1) Jak rozpoznać że przyczyną zapalenia ścięgna Achillesa jest kontuzja- zmiany... pacjent Poszukuje lekarza (1) Czy ktoś wie gdzie przyjmuje lekarz doktor Maciej Bożęcki? Kiedyś pracował w... chory kardiolog (1) Moze ktos wie gdzie sie dostane szybko do kardiologa na nfz mama laryngolog (4) Poprosiłabym o informację gdzie dziś mozna w dzień udać sie do laryngologa... Pokemonka Poszukuje kogos sprawdzonego kto pomoze schudnac (4) Dziewczyny, Moze znacie kogos sprawdzonego, doswiadczonego w odchudzaniu... Maryska Dyskopatia kręgosłupa - jakiego lekarza polecacie? (21) Szukam dobrego specjalisty , najlepiej z Gdańska. Doradźcie kogoś .Z góry... facet45 Jak wygląda kwalifikacja na wycinanie migdałków w szpitalu wojewódzkim? (1) Czy ktoś był? Ile mniej więcej trzeba czekać na wejście do gabinetu? No i... Ja Foreverslim kto stosował? (37) czy ktoś stosował te tabletki, zastanawiam się nad zakupem na allegro, ale... kasia74 bolerioza (16) Czy jest ktoś kto ma bolerie zwlaszcza przewlekłą? aga USG piersi na NFZ gdzie?? (6) dziewczyny gdzie dobrze robią usg piersi w ramach nfz chodzi mi o Gdańsk ew... Hania Dermatolog w Gdyni lub Sopocie - pilne (3) Szukam dermatologa w Gdyni, który przyjmuje "od ręki". Najlepiej na NFZ lub... MartaJ pytanie o dietetyka (3) hej, chcialabym skorzystac z porady dietetyka ale mam pytanie. Jestem osoba,... kaaas ortodonta aparat stały - proszę o polecenie (5) Szukam dobrego ortodonty który założy aparat stały ( dwa łuki). Kogo... Kaśka Endometrioza - dobry ginekolog (1) Szukam dobrego lekarza ginekologa który zajmie się endometriozą najlepiej na... kamilcia19881 Leg magic- kto stosował? (1) Czy ktoś ćwiczył na tym i widział efekty? Ewka zmiana ortodonty w trakcie leczenia? (1) Jak w temacie czy ktoś w trakcie leczenia zmieniał ortodontę? Czy ortodonci... Katarzyna