Szukam alergologa! (2) Mam silne uczulenie na kosmetyki fryzjerskie(farba itp.) i jestem fryzjerką.... lola Boląca pięta, brak komfortu przy chodzeniu, strach o utratę PRACY! (12) Witam, od 3 dni zaczęła mnie boleć prawa pięta. Chodzę w tenisówkach na... Obolały logopeda - przymorze,zaspa (4) mozecie kogos polecic do 3- letniej dziewczynki? dag
przewody żółciowe (2) jak w naturalny sposób można odetkać zapchane przewody żółciowe Dorota Wyciecie trzeciego migdałałka, masakra - czas oczekiwania! (9) Szpital Zaspa- konsultacja dopiero listopad, a sam zabieg ? Szpital... mama pracujaca Ginekolog-Endokrynolog (3) Czesc, poszukuje Ginekologa-endokrynologa w Trojmiescie. Jakiego polecacie i... Nalia protetyk - koronka (4) Witam. Byl bym wdzieczny jak by ktos polecil w trójmieście taniego... user_137692798464 Poszukuje neurologa dzieciecego pilnie ! (9) Poszukuje sprawdzonego dobrego neurologa dzieciecego z Gdyni. Kogo polecacie? mw W której aptece najtańsze tabletki anty? (3) Będę potrzebowała zrealizować receptę na tabletki Sidretella/Naraya/Vibin -... mm KSIĄŻECZKA -SANEPID -BADANIA PROSZĘ O PODPOWIEDZ. (4) Witam mam pytanie może ktoś mi wytłumaczy mianowicie chodzi o to że chcę... lilak Leczenie kanałowe zęba - jaka cena? (1) Witam, mam do wyleczenia zęba kanałowo, a dokładniej górną 6, zrobiłem RTG... Boli :C Neurolog dziecięcy prywatnie - gdzie? (2) Czy ktoś mógłby polecić neurologa dziecięcego przyjmującego prywatnie? Gość Krzysztof Miśkiewicz opinie (1) Czy ktoras z Was chodzila do tego lekarza? Polecacie? Prosze o opinie. nati dobry ginekolog ujeścisko lub okolice prywatnie- ceny?? (3) polecicie kogoś, najlepiej kobietę, i poproszę o cenę wizyty mniej więcej, na... kasika grzybica jelit (5) Cześć! Szukam polecanego lekarza, który robi diagnozę na obciążenia... aka wycięcie migdałów gdzie najszybciej? (6) Gdzie najszybciej zapisze 6 letniego syna na wycięcie migdałów? Gdynia... Juditt ginekolog - lek. Żeleźniak Katarzyna - proszę o opinie (1) Witam, chcę iść do ginekologa w falcku. Przyjmuje tam lek. Żeleźniak... rs Rezonans (8) Witam, brat ma skierowanie na rezonans w trybie pilnym chciałam zapytać czy... Mynia Usługi Stomatologiczne NFZ (19) Witam, od wielu lat mam zamiar iść w końcu do dentysty wyrwać sobie 6 zęba po... Aryuu pytanie o dietetyka Katarzynę Andruszkiewicz (2) Witam, czy ktoś korzystał z usług tej Pani i chciałby się podzielić opinię?... arwen