Niedoczynność tarczycy- bardzo proszę o informację odnośnie stylu życia,diety,ćwiczeń. (6) Witam, Kilka dni temu Pani doktor wyczytała z moich wyników badań,że mam... KROPELKA Złośliwy specjalista (2) Witam Od miesiąca mam problem z zębami, potrzebuje zabiegu wyrwania... bronis 11 Dobry ginekolog w pruszczu gdańskim? (3) Bardzo proszę o namiary na dobrego, rzeczowego i delikatnego ginekologa z... Ewa
dobry laryngolog dzieciecy poszukiwany!!! (75) szukam dla corki, musze chyba isc prywatnie bo na fundusz to juz mam... jola Badanie dermatoskopem całego ciała - gdzie? (1) Który dermatolog robi badanie dermatoskopem CAŁEGO ciała (nie tylko miejsc... ayria dr Czupryńska - ginekolog - Wasza opinia. (2) Co sądzicie o tej pani dr? Warto do niej iść? Blanka gastrolog (1) jakiego dobrego gastrologa polecacie z Gdańska? Kasia Potrzebuję nazwiska lekarza pracującego w szpitalu na Klinicznej! (7) Gdy tam rodziłam zajął się mną bardzo dobry lekarz, niestety nie wiem, jak ma... Smok Depo provera - pytanie (3) Dostałam zastrzyk 4 czerwca powinnam dostac miesiączke 4 dni temu ale chyba... heide1234 coś ciekawego.... (1) http://wiadomosci.wp.pl/kat,1329,title,Zintegrowany-Informator-Pacjenta-ciezk... Mario straszne pocenie sie w nocy (8) czy ktos tak ma?co mozna z tym zrobic? u mnie pojawilo sie to pod koniec... gosia Dobry dietetyk (8) Dziewczyny szukam dobrej dietetyczki w Gdyni. Ale naprawdę musi byc oddana i... Rauma7 ostawienie antykoncepcji (15) hej kobitki :* A więc tak 2 lata temu po ciąży schudłam z 95 do 70 kg .... Patrycja Przychodnia MIRA-MED GDYNIA - proszę o opinie (1) Czy są tu mamy, których dzieci były tam rehabilitowane ? Od wtorku zaczynam... kacha_gda Próba tężyczkowa - gdzie wykonam w Gdańsku? (1) Proszę o informacje gdzie w Gdańsku można wykonać próbę teżyczkowa... inka poszukuję dobrego dietetyka (2) poszukuję dobrego dietetyka (kobieta) w Gdańsku, dobrze gdyby miał wiedzę na... Anna Stomatolog Gdynia NFZ (3) Mam pytanie gdzie w Gdyni jest sensowny dentysta na NFZ? kogo polecacie?... Juditt Badania lekarskie na prawo jazdy (4) Orientuje się ktoś, gdzie w Gdańsku robią badania lekarskie dla przyszłych... njewjem przychodnia na Rogalinskiej Chelm - pobieranie krwi. (1) Czy ktos wie, czy jutro pobieraja krew w przych na Rogalinskiej na Chelmie?... Ola rezonans magnetyczny pilne (4) Gdzie w gdyni lub rumi mozna zrobic w miare szybko rezonans kolana monika