pilnie poszukuje noclegu w pobliżu szpitala kopernikus (5) Poszukuje taniego noclegu w pobliżu szpitala kopernukus.pomozcir ola Wrodzone przywiedzenie przodostopia (16) Mam ogromną prośbę, czy spotkałyście się z wrodzonym przywiedzeniem... Mama poziom cukru (26) mam poziom cukru 106 (badanie na czczo). Norma 77-99, czy należy się już tego... aga
ALADENT - 3 maja czy warto? (1) Hej, szukam dobrego dentysty, najlepiej na nfz i znalazłam wlasnie Aladent -... sasiadka Czosnek na robaki - pytanie. (3) Czy jedząc codziennie przez dłuższy okres czosnek można pozbyć się glist,... ??? Psycholog Jerzy Tokaj - opinie? (1) Witajcie, czy któraś z Was wie może coś na temat pracy tego psychologa?... R. Pasta Rebi Dental. Gdzie do kupienia? (1) Może ktoś wie gdzie można dostać pastę do zębów RebiDental? zuza Tarczyca-jak schudnąć? (11) Może ktoś podpowie jaka dieta i jaki sport żeby schudnąć,nie lubię ćwiczyć. ania Leczenie zębów pod narkozą (3) Czy ktoś wie, gdzie w trójmieście można leczyć zęby pod narkozą? W całej... Ola Ortodonta (2) Poszukuję adresu dobrego gabinetu ortodontycznego na terenie Gdańsk / Wrzeszcz krzywe zęby Aparat ortodontyczny - gdzie? (1) Gdzie w trójmieście najlepiej polecacie zrobienie aparatu ortodontycznego?... Ewa szpital na zaspie - proszę o opinie (5) czy oddzial chorob wew .gastroskopia jest przjazny pacjentowi,i jaka jest... maria dobry okulista dla dorosłych na NFZ (5) dziewczyny poszukuję okulisty, w Gdańsku, sprawdzonego i najlepiej na NFZ. Madziuska2 apteka dyzurna na karwinach (2) Czy ktos sie orientuje czy jutro ta apteka czynna? hanula Laryngolog na NFZ- gdzie? (5) Czy ktoś jest zorientowany gdzie udać się do dobrego laryngologa na NFZ? bluszcz Guz-zgrubienie..co to może być?? (5) Witam! Dzisiaj zauważyłam na boku po lewej strone żeber spore... przyszlaM Ubezpieczenie zdrowotne PUP (2) Czy matka może w PUP podać swoje dzieci do 18 oraz powyżej 18. roku życia do... Nie wiem co mam robić Ciąża po poronieniu, proszę o pomoc - ginekolog (22) Witajcie dziewczyny, jestem po 2 poronieniach, obie ciąże prowadził doktor... mama 2 aniołków implant - szukam poleconego stomatologa (7) Dziewczyny gdzie niedrogo i z polecenia można wstawić implant na terenie... mama Laryngolog z sercem na NFZ (5) Szukam dobrego laryngologa na NFZ w Gdańsku. Ważne by miał podejście, gdyż... Kafka