Szukam dobrego proktologa w Gdansku lub Pruszczu Gdanskim (1) Czesc szukam dobrego polecanego proktologa w Gdansku lub Pruszczu Gdanskim.... malasaoirse Prywatne ubezpieczenie zdrowotne, potrzebna porada. (3) Moze ktos sie zna na tym. Kojarze cos ze Sadyl ale nie wiem jak sie z nik... sanszajn Zmiany zwyrodnieniowe, a McKenzie (2) Witam, od stycznia borykam się z bólem odcinka lędźwiowo-krzyżowego. Ból jest... tadeuszklawik
Ortopeda godny polecenia? (3) Szukam dobrego ortopedy, ktory przyjmuje prywatnie i ma dobry sprzet.... sanszajn USG-jamy brzusznej u dziecka (6) Witam Poszukuję dobrego specjalistę USG brzuszka u 2 latka w Gdańsku... Agnieszka Nadmorskie Centrum Medyczne - zepsuli system (1) Dlaczego została zlikwidowana rejestracja przez internet do specjalistów? A... misia Położna środowiskowa z Żabianki (17) W związku z informacją jaką otrzymałam zwiedzając sale porodowe w... Izkha Poszukuję dobrego gastrologa dziecięcego (2) Poszukuję bardzo dobrego gastrologa dziecięcego z Gdańska. Dziękuję za... Agnieszka Lekarz rodzinny (2) Witam jestem z Brzeźna i szukam lekarz rodzinnego. Biorę też pod uwagę... kgorzynska6 Błąd na zwolnieniu lekarskim w ciąży (1) Hej, Orientujecie się czy jak lekarz zapomniał podpisac się na zwolnieniu... ciekawa usg jamy brzusznej - gdzie na Osowej? (5) gdzie mogę zrobić na Osowej takie usg? ja Zakażenie szpitalne (1) Mam pytanie, czy słyszeliście żeby w Szpitalu w Redłowie zakażono pacjenta... pacjent Dobry specjalista od kręgosłupów (3) W związku ze zmianami zwyrodnieniowymi w odcinku lędźwiowo-krzyżowym szukam... tadeuszklawik Wstydliwy problem (5) Witam, mam 17 lat, mam od dawna pewien problem i nie wiem czy powinnam iść z... Anitee rtg klatki piersiowej (2) Witam, na własną rękę planuję sobię porobić badania do książeczki... Niewyspany Neurochirurg na NFZ - gdzie?. (6) Neurochirurg na NFZ - gdzie?. Rozyczynka gdzie w Gdańsku sprawdzą znamiona od stóp do głów? (7) j.w... aga dobry ginekolog chirurg ze Szpitala w Wejherowie (2) mam mieć zabieg i szukam dobrego lekarza w celu konsultacji przed zabiegiem krmaz Dobry stomatolog na NFZ w Gdańsku najlepiej Przymorze, Oliwa, Żabianka (2) Bardzo proszę polećcie dobrego na NFZ ja PORADNIA DIETETYCZNA - bezpłatne konsultacje 6 września 2014 (1) Serdecznie zapraszamy na BIAŁĄ SOBOTĘ DIETETYCZNĄ 6 WRZEŚNIA W... dietetyk