Ginekolog - kobieta Gdynia (3) Szukam dobrej Pani ginekolog z Gdyni z centrum najlepiej. stokrota15 Specjalista od Achillesa (1) Zna ktoś specjalistę ortopede w Trójmieście zajmującego się leczeniem ścięgna... Piotr K. Logopeda z dojazdem (1) poszukuje logopedy dla 5 letniego dziecka, problem z wymowa głoski r, znacie... mamcia
skręcenie nadgarstka (3) skręcenie nadgarstka.co robić, kiedy minie? ania Poszukuje dobrego ortopedy (2) Witajcie! Pilnie szukam dobrego ortopedy dla dziecka. Najlepiej przyjmującego... Agnieszka Ciekawi mnie usg (1) A powiedzcie jak czesto p.Błędzka na NFZ w czasie ciąży robi USG? ciekawa dr Katarzyna Olszewska - pytanie. (1) Czy znacie taka panią dr pediatrę Katarzynę Olszewską? Ona pracuje w... Caroca Szpotawe kolana (6) u dziecka 5 lat, co robic, ortopeda nas olal, pediatra olala, napewno zmienie... mama Ortodonta na NFZ-gdzie? (9) jak w temacie suzi ginekolog Frankowska Konopa - proszę o opinie. (2) Czy ktoś może się wypowiedzieć na temat pani dr? Gość Gdzie na rehabilitację z dzieckiem? (3) dostaliśmy skierowanie na rehabilitację z moim 3 latkiem z tytułu koślawych... torcik PILNIE SZUKAM ginekolog/położnik (NAJLEPIEJ pracujący w szpitalu na Zaspie) (6) Właśnie przeprowadzamy się do Gdańska. Jestem w 31 tc, muszę podjąć decyzję o... Angelika gdzie najszybciej rezonans glowy (3) moze ktos ma jakes wiesci,dotychczas terminy na luty :( mała okulista dziececy gdansk (3) Gdzie moge udac sie z niemowlakiem do okulisty? Najlepiej nfz Evelcia Gdzie apteka na Przymorzu (4) Czy jest apteka na Przymorzu, w okolicach skm, idąc w stronę Alfy? Martek Jaki jest koszt badania ogólnego moczu w invicta? (2) Czy może któraś z Was wie? Anna Ostrogi piętowe. Pomocy.. (3) Jak sobie pomóc w bólu ostrogi piętowej. Bardzo proszę o sprawdzone sposoby. majka Ginekolożka Flis i badania (2) Mam wykonac badanie w kierunku zespolu Downa, niby w Invictcie koszt takiego... bunkier.ad Ginekolog potrafiący postawić trafną diagnozę (3) Bardzo proszę o namiary na ginekologa jw. Okolice Gdyni. Byłam już u kilku i... Mimi Stomatolog na nfz w okolicy- gdzie? (5) witam, gdzie w okolicy Ujeściska można skorzysta z usług stomatologa, który... gosieniaok