Chore gardło-dylemat czy podać antybiotyk? (5) Dziewczyny synka (5 l) od środy pobolewa gardło i ma katar, spryskiwałam mu... mama Jakie środki odchudzające polecacie (ale nie z apteki tylko np.z VITAMIN SHOP) ??? (1) Witam! Czy są osoby,które ćwiczą i dodatkowo stosują środki odchudzające w... FROM stomatolodzy w MSWiA (1) Kto robił u nich zęby? Jakie efekty? Myślę przede wszystkim o protetyce... al
stomatolog bojano (20) Którego stomatologa z Bojana polecacie ? Czy w swoich gabinetach mają rtg,... jj Przewlekłe zapalenie zatok (5) Potrzebuję naprawdę dobrego wręcz wybitnego specjalistę od ZATOK- temat... Piotr dr magdalena góra-gębka gdzie przyjmuje? pediatra. (4) Może ktos wie gdzie dr przyjmuje prywatnie? Pilnie potrzebuje jej konsultacji . kalka Syrop na kaszel dla roczniaka - który? (3) Witam Czy możecie polecić mi jakiś syrop na kaszel dla rocznego dziecka. W... kkk Dobry ortopeda dziecięcy (3) Czy możecie polecić mi jakiegoś dobrego ortopedę dziecięcego? Może być na... Monika zespół antyfosf? wyniki... (7) Jestem po utracie 2 ciąż w 6 tc.. lekarz polecił mi zrobic badania i tak:... kolezanka orteza (4) Gdzie znajdę lekarza który ma podpisana umowę z NFZ i może dać skierowanie na... kasia Neutropenia (lekarze, badania, porady) (4) Zna ktoś namiary na prywatnego hematologa w trojmiescie? Jestesmy pod opieka... kaffeenn rtg nadgarstka - wiek kostny (4) hej, gdzie w Gdańsku dobrze robią i opisują rtg nadgarstka dziecka? Ktoś ma... babsi ginekolog gdynia zwolnienie (6) Witam pilnie szukam lekarza który da.zwolnienie nie jestem cwaniara ktora w... kasia dobry "ludzki" dentysta w gdańsku na NFZ? (1) cześć mam taki mega problem z zębami... co chwila jakieś zakażenie i inne... ja Badanie słuchu (7) Już drugi logopeda zaleca nam badanie słuchu u synka. Czy poza Głogowska w... Anka czy to ciaza ? (13) Witam, w sobote skonczyl mi sie okres a nadal czuje bol podbrzusza jak na... patrycja Koszt wizyty doktor Preis? (4) Hej Mam pytanie jaki jest aktualnie koszt wizyty u doktora Preisa chodzi mi... moonia Czy pediatra pomoże dziecku w związku z czerwonym, ropiejącym okiem (3) czy powinnam od razu rejestrować do okulisty? Sprawa wygląda tak: córa... S. Neurolog dziecięcy - gdzie w Oliwie lub okolicach? (6) witam mam pytanie gdzie znajdę w gdańsku neurologa dziecięcego na fundusz NFZ... kostek gda Badanie cukru z glukozą (3) Witam, mam badanie cukru z glukoza w przychodni NCM na Kołobrzeskiej, jak to... Klaudia