chirurg naczyniowy na NFZ

Witam, czy ktoś mógłby mi polecić dobrego chirurga naczyniowego na NFZ.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: chirurg naczyniowy na NFZ

dr budzinki ze szpitala z wejherowa.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Słyszałam bardzo dobre opnie o dr Wyrzykowskim dostałam skierowanie do szpitala kolejowego więc zadzwoniłam w poniedziałek i usłyszałam, że nie ma miejsc w tym roku.. a zapisy na 2014 pod koniec listopada..szczeka mi opadła
poszukałam gdzie przyjmuje prywatnie i idziemy do swissmedu na morenie.

agus, Wyrzykowski to najlepszy specjalista w naszym rejonie a może i dalej. Chodzę do niego od dwóch lat. Moja rada - podjedź w dzień kiedy przyjmuje (chyba poniedziałek) i zapytaj czy Cie przyjmie, zauważyłam że przyjmuje wszystkich pytających tylko muszą czekać na koniec kolejki. Na pewno Cię przyjmie.

i MEDICOVER
dr Dariusz Wyrzykowski
adres:
Gdańsk, Maurycego Beniowskiego 23 (Centrum Medicover)
tel:
58 411-95-96

zdecydowanie dr Wyrzykowski jest najlepszy. Operował moją córeczkę a diagnozę odnośnie wszyskich naczyniaków a ma/miała ich kilka była trafna w 100%. Dr nigdy nie odmówi konsultacji tak jak piszesz jak się poprosi to złoty człowiek nawet w nocy po wielu operacjach podejdzie i porozmawia na oddziale.
Blizna po operacji jest zupełnie niewidoczna jak niteczna, jak najlepszy chirurg plastyczny, to ważne bo to na buzi:-)

w medicoverze tez na nfz przyjmuje? tylko ja wszędzie bym musiała karte założyć a nei wiem czy takich też przyjmuje..

próbowałaś w Vascular przy Wileńskiej? jest bardzo profesjonalnie, nie czeka się długo i można być spokojnym, bo lekarze są bardzo pewni

Inne tematy z forum

Co na problem z utrzymaniem erekcji (5 odpowiedzi)

Panowie mam spory problem. Poznałem fajna dziewcznę i miałem problem z utrzymaniem erekcji. Wiem...

Czy ktos brał tabletki Perfect Bust (6 odpowiedzi)

Czy ktoś moze brał tabletki prefect bust na powiekszanie piersi?

Czy jest na forum osoba cierpiąca na niedoczynność tarczycy lub hashimoto?? (122 odpowiedzi)

Witam, Czy jest lub są tu osoby zmagające się z niedoczynnością tarczycy lub Hashimoto ????...