Poszukuję ginekologa w Gdyni NFZ (2) Witam. Poszukuję dobrego ginekologa (mężczyzny jak i kobiety), który... cipciadrypcia Dobra PANI ginekolog na nfz (9) Witam. Czy moglby mi ktos polecic na prawde dobrego ginekologa w Gdańsku ?... mamis Ginekolog od endometriozy (5) Witam! Od niedawna mieszkam w Gdańsku i potrzebuję Waszej pomocy. Możecie... nowamieszkanka
tsh 0.011 madczynność?????????? (3) witam od 2 lat leczę się na niedoczynność tarczycy( Hashimoto)n, ale od 2... ... hemoglobina???????? (4) Witam Wynik hemoglobiny kilka dni temu miałam 13,4 przy normie , a 2 tyg... jaka jaka ja psychiatra gdynia-polećcie kogoś (9) pilnie potrzebuję kontaktu do sprawdzonego psychiatry (nfz lub prywatnie)... majka Masa mięśni co jest? (1) witam mam taki problem i zarazem zapytanie. A dokładniej chodzi o masę... karola legionella, przegrzewacie wodę? (1) w cieplej wodzie użytkowej, w zaworach, bateriach, prysznicach może sie... cytolog jak dojadę na ul.Czechosłowacką? (4) Witam! Dziewczyny, mam nadzieję, że któraś mi pomoże. Muszę dojechać z... Ania paragony z kasy fiskalnej u lekarzy (12) Jak to jest - otrzymujecie paragony od prywatnych lekarzy? Od maja czy... janka Leczenie zebów ozonem ?? (12) Czy któraś z Was korzystała z tej metody? szukam opinii od osób, które... Sorha Ginekolog Gdańsk morena/ wrzeszcz (5) Witam poszukuje dobrego lekarza do poprowadzenia mojej ciąży, najlepiej... wiki rehabiitacja w Gdańsku (2) Czy może ktoś podać mi namiary do poradni rehabilitacyjnej w Gdańsku, która... Grażyna potworny bol kregoslupa i plecow (6) MAm od dawna problemy z kregoslupem, mam go tez bardzo przeciazony, do tego... xl Czy Pani dr Sokołowska przyjmuje na NFZ? (3) Witam, Mam pytanie czy Pani drSokołowska przyjmuje na NFZ? Beata tanie okolary/okulista (2) Nie orientujecie sie moze gdzie w 3 miescie mozna dostac najtaniej... Nika Poradnia Ginekologiczna na Klinicznej? (1) Czy w szpitalu na Klinicznej znajduje się jakaś poradnia ginekologiczna lub... pacjentka mononukleoza (7) troche czytalam na ten temat i to niby sie leczy ale chlopak z ktorym sie... ewela Pediatra/parażytolog/lekarz leczący lamblie,pasożyty (8) Dziewczyny poszukuję lekarza z 3-miasta, który zna się na leczeniu... arisa6 mononukleoza (1) Mam w zwiazku z tym pytanie. Troche czytalam o tym i niby to sie leczy... ewela