Dorota z Gdyni - opinia (1) Byłam u Pani Ewy ze swoimi córkami- 4 lata i 1,5 . To jedyny znany mi w... Dorota z Gdyni porod na Zaspie (1) Wszystko jak nalezy, profesjonalnie, z wlasciwym podejsciem do rodzacej i... Magda POLECAM (1) BARDZO GORACO WSZYSTKIM POLECAM PANIA DR.ŻMUDZINSKA!!BARDZO MILA I... KASIA
Obsługa - kontakt z pacjentem (1) Panie w rejestracji odnoszą się do pacjenta niegrzecznie nie noszą... Darek Nie jest źle (1) Wcześniej byłam zapisana do przychodni koło Opery. Po kolejnej akcji, gdy... gaba Zawiedziona (1) Nie polecam przychodni dentystycznej.Już na samym wejściu wita nas bardzo... Monika zgroza (1) Długo by opisywać jak zostałam potraktowana na oddziale położnictwa na... AG Jak jest kierownikiem to mysli ze wszystko moze (1) Jestem zbulwersowana podejsciem kierownika przychodni(ale nie tylko)do... monia Magda - opinia (1) Zdziwila mnie bardzo opinia Pani Joanny z zagrozoną ciaza. Pani dooktor... Magda Super LEKARZ!!!! (1) Pan Doktor bardzo mi pomógł, polecam tego wybitnego fachowca! Każda znana mi... Karola polecam (1) pacjentka Oddział patologii i położnictwo (1) Magda ortopedia (1) pragne poinformowac ze w przychodzni w dawnym szpitalu kolejowym pracuje... halina POLECAM (1) Z czystym sumieniem mogę polecić tą placówkę. Opieka zarówno korporacyjna... Ela Kownacka typowy nfz (1) Powiem tak: moja babcia chodzi tam od 15 lat i zadowolona jest ze swojego... Maria Trzecia wizyta (1) Mam wynik badania angio TK. Wizyta u lekarza specjalisty punktualnie o... Wiesław Szejerka Mam barzdo dobre doświadczenia z tej kliniki (1) Bardzo dobra opieka lekarska. Szczególnie polecam dr Lewczuk (endokrynolog)... Gaba Panie z rejestracji - porazka (1) Panie z rejestracji - porazka. Dodzwonic sie jest naprawde trudno, ostatnio... Anna Współczuję (1) a najbardziej tym paniom w rejestracji...nasłuchają się bredni i... asiek gosia - opinia (1) sądziłam, ze jakość usług będzie lepsza, szczególnie, ze opłaty nie są... gosia