moja ocena (1) super facet i bardzo skuteczny Weronika Doktor Wydra (1) Doktor jest wspaniałym lekarzem to trzeba mu przyznać ,ale .. no właśnie to... A. Polecam (1) Serdecznie polecam. Leczenie w tym gabinecie jest na wysokim poziomie, wiem... Artur
Achaja - opinia (1) Pan Doktor jest rzeczywiście bardzo miły. Poświęca pacjentce tyle czasu ile... Achaja Szanuj czas i pieniądz... (1) Jestem bardzo rozczarowana i zaniepokojona tym co się dzieje w tej... Mimo wszystko-wierny USŁUGOBIORC :) (1) Od lat leczę dzieci u pediatry dr Siemaszko na Morenie. Naprawdę dobry... pacjentka lukasz-pacjent - opinia (1) pani doktor komorowska to b. przesympatyczna osoba, na ktora mozna liczyc w... lukasz-pacjent Polecam! (1) Do 7 tygodnia ciąży prowadził mnie DR ŚLIWIŃSKI ( Super pod każdym... Milka NAJLEPSZY SZPITAL W POLSCE (1) brak mi słów Dziadek Galla Danuta - opinia (1) Zwróciłam się do pani doktor z dużą blizną po operacji łokcia. Pani doktor... Danuta jest bardzo dobrze (1) od 5 lat cierpiałem na bóle kręgosłupa,odwiedziłem paru lekarzy ,każdy... robocop szczerze polecam (2) Doktor Toboła to świetny specjalista, odpowiada wyczerpująco na wszystkie... wdzięczna meg - opinia (1) jestem bardzo zadowolona z usług tego gabinetu stomatologicznego.bardzo... meg Nie ma lepszej pani doktor! (1) P. doktor jest przemiłą i przesympatyczną osobą potrafiącą skutecznie... Michał Pienschke dr Legan (1) Chodze do dr Legan od prawie roku i musze powiedziec ze pierwsze wizyty byly... qwerty Clinica Medica (1) Od ponad roku chodzę tam do ginekologa a miesiąc temu przeszłam operację... Monika zadowlona pacjentka - opinia (1) Szczerze powiem, że zadziwiają mnie niepochlebne opinie o p.doktorze. Ja... zadowlona pacjentka Maria - opinia (1) Dwójka moich dzieci przebywała na oddziale dziecięcym VI, gdzie ordynatorem... Maria Świetny Dermatolog! (1) Miałem poważny proble z moją skórą. Byłem u wielu lekarzy, ale żaden z nich... Konradeszer bardzo dobry lekarz (1) spotakłam się z Panią doktor podczas wizyt domowych. Ujęło mnie podejście do... Agnieszka W.