chyba najtańsze okulary w centrum..... (1) chyba najtańsze okulary w centrum..... remek J. R. - opinia (1) Pan Doktor jest nie tylko fachowcem, ale przede wszystkim wspaniałym... J. R. nie polecam (1) Po ostatnich dwóch wizytach w CS postanowiłam zmienić dentystę. Pierwszy... zniesmaczona ;-)
Gotti - opinia (1) Kolego, co Ty wypisujesz za farmazony? Myślisz, że ci niezadowoleni, którzy... Gotti ania - opinia (1) Jestem bardzo nie zadowolona z tej przychodni, czekałam ponad miesiąc na... ania Szybko sprawnie i bez komplikacji (1) Do dr Cieśli trafiłem praktycznie ze stołu operacyjnego Akademii Medycznej z... Piotr W. dorota (1) zawsze jest problem z umawianiem się na wizyty w godzinach popołudniowych,... dorota Przyjemne wizyty (1) Bardzo sympatycznie i w miłej atmosferze odbywaja sie wizyty u Pani doktor.... Aleksandra zadowolona pacjentka - opinia (1) mało który lekarz ginekolog wykazuje tak dużo taktu i delikatności w... zadowolona pacjentka Swietna Pani lekarz pediatra!!! (1) Niedawno przeprowadzialm sie z Leby do Gdyni i musialam wybrac lekarza dla... Mama Nikolasa jestem oczarowana (1) Wizyty przebiegają sprawnie i w miłej atmosferze. Moim zdaniem, Pani doktor... Joanna 100 % zadowolenia (1) Pani doktor jest nie tylko profesjonalnym lekarzem ale i bardzo ciepłą i... olenka Polecam (1) Byłam pacjentką dr Ratnickiej przez wiele lat i przez cały ten czas miałam... Agnieszka Profesjonalne leczenie (1) Eurodent to jedna z nielicznych praktych na europejski poziomie. Marcin Kasia Tarkowska - opinia (1) Aby więcej taki lekarzy w podejściem do pacjenta /małego/ i fachowa,... Kasia Tarkowska z nieco innej strony ;-) (1) A ja dodam cos od siebie-jesli chodzi o problemy z dodzwonieniem sie do... Hanka !!! BEZNADZIEJA !!! (1) Babka wogóle się nie zna. Wywołuje sztucznie miesiączkę i sztucznie ją... Nie Polecam! Ginekolog pierwsza klasa!! (1) Zdziwiła mnie bardzo ostatnia opinia dotycząca jakości leczenia i złego... Magda dr Gniadek (1) bardzo zaangażowany w pracę - w moim przypadku miał pewne podejrzenia co do... wisienka Zdecydowanie polecam!!! (1) Nie jestem sportowcem, uprawiam sport amatorsko (narty, pilka itp). NIestety... Edward