poradnia "K" funkcjonuje bez zarzutów !!! (1) jestem młodą mamą niespełna pół roku temu też byłam w ciąży i nie spodkałam... pacjentka Dr Ewa Paszkiewicz (1) Bardzo dobrze oceniam klinikę, ale trudno się zarejestrowac, szczególnie do... Magda R E W E L AC J A (1) Pan Dr Folwarski prowadzi naszego synka od samego poczatku to jest od trzech... solaar
Mało takich lekarzy już zostało (1) Szczerze polecam!! Podejście godne polecenia. Pozdrawiam Pana doktora. Mariusz POLECAM!!!! (1) POLECAM!!!! wyleczona:) Polecam (1) Przychodnia nie jest duża, ale jest miło i czysto. Panie w Recepcji szybko i... d porodówka (1) Porodówka i oddział noworodkowy-reweladja.Tu rodzi sie po ludzku i opieka... Monika monika - opinia (1) jestem bardzo zadowolona z tej przychdni aby wszystkie przychodnie byly tak... monika BRAWO (1) znakomita dr Małgorzata SŁOMIANA , szkoda,ze tylko ona jedna pacjent ZAKŁAD PATOLOGII (1) co za bałagan tam panuje, zbyt długo trzeba czekać na wyniki, kierownik jest... pacjentka jeszcze sie taki nie urodził... (1) Miałem przyjemność rozmawiać z Panią kierownik nie raz i nie dwa nigdy nie... pacjent Brawo Pani Doktor (1) Takiego lekarza szukałem. Po wizycie u Doktor Prószyńskiej wyzbyłem się... endriu REWELACJA!!!!!!!!!!!! (1) Dr M.Kowalski...to naprawde lekarz z prawdziwego powolania..OBY WIECEJ TAKICH... magda było warto (2) Znamiona brodawkowe zostały mi przez Pana dr Tobołę usunięte bezboleśnie w... Kasia L. - opinia (1) Nie mogę sobie odmówić podzielenia się swoim zadowoleniem. Nie wiem jak... L. ja tez polecam (1) ja tez polecam Panią Agnieszke jako świetnego specjaliste w ginekologii.... monika k-r Gorąco polecam (1) Wyjątkowo miło, fachowo, zawsze ze szczegółami, odpowiedzi na każde pytanie,... Magda Najlepszy stomatolog na Pomorzu (1) Uważam dr Krystiana Krupskiego za najlepszego stomatologa na Pomorzu. Bardzo... K Polecam (1) Ja również przyłączam sie do pozytywnych opini na temat leczenia u Pani... Beata B godne polecenia (1) z wizyt u stomatologa korzystałam pół roku.jestem zadowolona z leczenia oraz... iwona