Przybylski Alfons - opinia (1) P.dr Przybyła podchodzi do pacjenta po ludzku , wychodząc od niego z... Przybylski Alfons Komentarz do Oli (1) Niestety po dziś dzień nie mogę zapomnieć o dr. Danielu ponieważ po kilku... Beti Dr nauk medycznych Henryk Tuszyński (1) kardiolog, specjalista chorób wewnętrznych i medycyny morskiej i tropikalnej Funio
podejście do pacjenta profesjonalne (2) Obawiałem się że mam chorobę narządów płciowych ale wszelkie moje... Krystian Bardzo dziękuję... (2) ... za tak miłe przyjęcie. Już od progu poczułam się, jak nie w gabinecie... Ewa Zadowolona pacjentka - opinia (1) Lekarz z powołania. Indywidualne, fachowe podejście do problemu i... Zadowolona pacjentka szkoda...... (1) szkoda ze droga DRL nie pozostawila swojego adresu email :/... stokrotka Oby więcej takich lekarzy (1) Doktor Rafał to świetny specjalista, bezbłędnie mnie zdiagnozował i postawił... Mysza jako pacjentka NFZ (1) Gdyby nie Pani w rejestracji głównej czekałabym 3 miesiące na badanie!... bez ok (1) bardzo dobry gabinet marek Bardzo się bałam (2) Najbardziej bałam się podczas zabiegu (usuwanie znamion barwnikowych) ciszy... L.Sz. Połoznictwo (1) 03.04.2007 urodziłam w tym szpitalu córeczkę. Opieka rewelacyjna. Dziękuje... Ewa Polecam wszystkim. (1) Jestem pacjentką leczącą się Centrum Stomatologicznym Curodental.Leczyłam... Joanna Bystra NIE POLECAM!!! (1) Miałam styczność z tym lekarzem w szpitalu Swissmed dnia 31.03.2007r. gdzie... mama wysoki poziom nie tylko kompetencji, ale też etyki zawodowej! (1) Znam Pana doktora jako wykładowcę ze studiów na AMG, poznałam również jako... Ola Polecam (1) Pewnego dnia na wizycie u lekarza prowadzącego moją ciąże dowiedziałam się,... Eta Dorota z Gdyni - opinia (1) Byłam u Pani Ewy ze swoimi córkami- 4 lata i 1,5 . To jedyny znany mi w... Dorota z Gdyni porod na Zaspie (1) Wszystko jak nalezy, profesjonalnie, z wlasciwym podejsciem do rodzacej i... Magda POLECAM (1) BARDZO GORACO WSZYSTKIM POLECAM PANIA DR.ŻMUDZINSKA!!BARDZO MILA I... KASIA Obsługa - kontakt z pacjentem (1) Panie w rejestracji odnoszą się do pacjenta niegrzecznie nie noszą... Darek