Dziękuję i wszystkim polecam (1) Wszytskim połamańcom polecam ten gabinet. Pełen profesjonalizm. Dzięki... Eliza iga - opinia (1) Cudowna Pani doktor ze świetnym podejściem! Ma tyle samo czasu i uśmiechu... iga Fachowcy jednym slowem (1) Ja również jestem bardzo zadowolona z wizyty. Pani doktor wszystko... justyś
Jednak są jeszcze normalni i dobrzy ludzie:-) (1) Jestem pod wrażeniem...To wspaniała kobieta,świetny lekarz.Już po pierwszym... Elżbieta rewelacja! (2) Doktor Toboła usunął mi znamiona z twarzy.Znakomity efekt kosmetyczny.Bez... Ewa Pytanie... (1) Zapytanie..Ile kosztuje w Swiss"medzie operacja kregoslupa.Chodzi o... nataly69 Ciąża tylko z dr Kowalewską (1) Pani dr Kowalewska prowadziła moją ciążę. Przez 9 miesięcy czułam się... Agnieszka po operacji ścięgna ACL (1) W tym miesiącu przebyłem operację w CM, której się obawiałem. Z perspektywy... Radosław Dubiński REJESTRACJA (1) ZERO MOZLIWOSCI KONTAKTU TELEFONICZNEGO !!! pacjent poprawka: Alveo to ekstrakt wodny z ziół (1) Jakość leczenia-Alveo to suplement diety, więc nie można go traktować jako... Michał nie rozumiem (1) Nie bardzo potrafię zrozumieć pretensji, jakie tu czytam :-( Zastanawia... zaniepokojony polecam (1) cierpliwy, przesympatyczny,fachowiec Dorota REWELACJA!!! (1) Pierwszy raz czułam, że lekarz jest dla mnie a nie ja dla lekarza. Miałam... Agnieszka Mieszane uczucia (1) Poszłam do doktora z nadzieją. To w końcu znany specjalista. Kolano mocno... lena D - opinia (1) Nie jestem przekonana i nie polecam. Brak indywidualnego podejscia do... D wręcz przeciwnie POLECAM DR PASZKIEWICZ! (1) Leczę się w tej przychodni u dr Paszkiewicz parę lat! Zwyklę na NFZ -... Marta Polecam (1) Pani doktor jest zdecydowanie najsypatyczniejszym lekarzem jakiego znam. Ma... Ola kochani, (1) klinika jest wysmienita pod kazdym wzgledem, personel zna sie na rzeczy jak... Aniela Gdzie ten profesjonalizm (1) Swissmed już od dawna schodzi na psy. Lekarze dobrzy odchodzą, panie w... Weronika Profesjonalizm (1) Korzystam z tej przychodni od kilku lat w ramach abonamentu z mojej firmy i... Monika Jastrzębska