Piotr - opinia (1) Pan Piotrowski to profesjonalista w każdym calu. Poza tym jest bardzo... Piotr Sport (1) Jestem sportowcem od 6 lat i jestem zmuszony z korzystania z usług tej... mateusz Zgadzam się z innymi (1) Byłam zapisana na wizytę na konkretną godzinę. Po półgodzinnym opóznieniu w... asia
justii 25 - opinia (1) Jestem wdzieczna losowi ze trafiłam do pani dr. dzięki jej szybkiej i... justii 25 Nie mozna się do nich dodzwonić (1) Od paru dni dzwonię i dzwonię! Tam chyba nikt nie pracuje w rejestracji!... K.D moja opinia (1) Trochę trudno jest się dostać do Pani Małgosi, jednakże polecam wszystkim... Anna Polecam (1) Oceniam bardziej zaklad optyczny niz okuliste. Sympatyczne i elastyczne... hiolka polecam (1) Gabinet dobrze urzadzony, obsluga jak nalezy, efekty rewelacyjne. Pozdrawiam... pacjentka Zgadzam się (1) w całości z powyższą opinią jakub czytelnicy JoeMonster.org pozdrawiają pana Fiutowskiego (1) j.w. czytelnik JM Lutz - opinia (1) Pani doktor jest wspaniała! Lutz Dr. Miskiewicz (1) Dzięki dr. Miskiewiczowi moja ciąża zakończyła się pomyślnie. To doskonały... monika Znakomity fachowiec (1) Jest madry, kompetentny, na kolanach zna sie najlepiej w tym kraju. Wart... Rafał Oceniam wysoko (1) Bardzo jestem zadowolona z jakości usług medycznych i dziękuje za... Ania Kasia - opinia (1) Ocena kiepska mimo, że Pani doktor przesympatyczna kobieta, jeśli chodzi o... Kasia Do obserwatora (1) Fakt, siodła są dla dużych koni, oraz dla jednego konia z małych.Na konie... Tull. polecam (1) leczy nie tylko ciało ale i duszę! małgoś porażka (1) Badanie dnia 27.06.2007, zamówione soczewki.....wg obsługi są na magazynie i... rozczarowany P.OLA ZARĘBSKA (1) jest to wspaniała kobieta TAK pani dała mi to że dzis moge I potrafie sie... Beata S(DOM.D) Grunt, że pomógł (1) Muszę niestety podzielić opinię, że doktor ma bezosobowe podejście do... Arielka