Panie z przychodni są zawsze konkretne i służą informacją. (1) Od razu szybko da się wszystkiego dowiedzieć, panie w recepcji są bardzo miłe. Wrzeszczanin tragedia (1) gastrolog prywatnie poswiecil mi 3 minuty, wypisal recepte i zegnam, zadnych... beata Pełen profesjonalizm. (1) Nic dodać nic ująć-wszystko podoba mi się w tym gabinecie. Chodzę tam z... dolcevita
polecam :) (1) Czytajac niektore opinie jestem zdziwiona,ja wychodzę z gabinetu zawsze... rozi dobry lekarz (1) mało mówi o tym co widzi na monitorze usg, nie chce wskazać płci dziecka.... Ewunia POLECAM :-) (1) Bylam dzisiaj na wizycie u pana dr Wydry. Nikt jeszcze nie poświęcil mi tyle... zadowolona pacjentka pełen profesjonalizm (1) Przeszlam w klinice już kilka poważnych zabiegów (implanty, przeszczep... Magda Gorąco polecam (1) Będąca pacjentem tego szpitala spotkałem się z bardzo miłą obsługą. Jestem... wk NIE POLECAM (1) Pan Kamieniec uważa, że może sobie pozwolić na pomiatanie pacjentem... lajfi ZDECYDOWANIE ODRADZAM (1) Miałam tam zabieg, na którym anastazjolog dr L.podał mi zły skład leków... Marrta ginekologia (1) MILA SERDECZNA ATMOSFERA ODPOWIEDNIE PODEJSCIE DO PACJENTEK ,ZASKAKUJACO... M.SKROBEK odzial ginekologiczny (1) jako ojciec corki ktora obecnie przebywa na oddziale ginekologi szpitala... Miroslaw Skrobek skuteczna !! (1) Ja mam wrecz przeciwna opinie na temat skutecznosci leczenia doktor... xxx Do Wszystkich (1) A wiec moja opinia... Kolibki to dobre miejsce do nauczenia sie podstaw. a... Obserwator odmówiono mi pomocy (1) W dniu 28 lipca 2007r. o godz. 14.50 odmówiono mi udzielenia pomocy po... Bożena polecam (1) nie mam co prawda porównania, bo powiekszałam usta po raz pierwszy ale... aga Wspaniały Lekarz (1) Od 11 lat jestem pacjentką dr Miśkiewicz i pragnę tu napisać że jest to... Pacjentka TRAGEDIA (1) To ze sa strajki niby wszyscy rozumiemy, ale... Bandyckie wrecz podejscie... ToMK Porodówka. (1) Pod koniec kwietnia urodziłam na Zaspie synka. Miałam swoja położną panią... Kasablanka a ja odwrotnie... (1) Jak dotąd nie spotkałam sie z nieżyczliwym czy niemiłym podejściem do mnie... Kasia