POLECAM !!! (1) Bardzo miła obsługa, profesjonalna porada, duży wybór oprawek, przystępne... Karolina POLECAM!! (1) Fachowiec i profesjonalista w swojej dziedzinie , naprawde bardzo dobry... Ania Monika - opinia (1) Polecam!!!szybka i miła obsługa Monika
uwaga na laboratorium (1) Dwukrotnie wykonane badania krwi wykazaly nieprawdziwa liczbe plytek... Izabela polecam (1) Pani doktor jest bardzo mila, zeczowo podeszla do mojego problemu, wszystko... Małgorzata Graża - opinia (1) Jedna z najlepszych placówek. Leczę sie tam od początku i nigdy nie miałam... Graża przyjazny gabinet ginekologiczny (1) Wspaniały lekarz -rewelacyjny diagnosta.Atmosfera przyjzna ,niskie... Żoładkiewicz Maria jakie ceny? (1) hej ja pojeździłam w kolobkach w zasadzie tylko kilka razy i za pierwszym... iza:* drogo ale warto (1) byłam dwa razy na usg w ciąży. Kontakt z profesorem kiepski, ale rzetelnie... werczens POLECAM (1) Pan dr operowal moją córkę. Sądzę,że jest fachowcem najwyższej klasy.... O i K do stokrotki!!! (1) Co do twojej opinii na temat pan pracujacych w rejestrcji ogólnej to chyba... Justyna Kolibki the best ;) (1) Kolibki są świetną stajnią :) Polecam szczególnie tym którzy chcą dobrze... Koniara Cudnie! (1) Przeszłam na grupę polonżową! Kocham Cię Frytku.To dzięki tobie udało mi... OLA już z grupy polonżowej :) Szpital Pierwsza Klasa (1) Musze przyznac ze ja osobiscie nie znam lepszego szpitala dzieciecego w... Agnieszka Warto odwiedzić właśnie ten gabinet (1) Byłam bardzo zadowolona po wizycie u pani doktor, która okazała się bardzo... Anita Super (1) J. P. Rewelacyjne Panie :) (1) Wszedłem do tego optyka- już chyba 4 z kolei, w zasadzie się rozejrzeć i... Michał nareszcie!! (1) nareszcie klinika i lekarze godni polecenia :) polecam dr. Stencel- wyjasnił... zosia Aśka - opinia (1) jestem bardzo zadowolona z wizyty, opieki. zostałam przyjęta w trybie... Aśka karo - opinia (1) Polecam! Pan Doktor (Adam) jest bardzo miły, no i wysłuchał moich sugestii,... karo