brak kompetencji (1) Jestem zbulwersowana brakiem profesjonalizmu w badaniu młodzieży. Po... zatroskana matka Tak powinno byc wszedzie! (1) To mi sie podoba, takiego kogos brakowalo mojej coreczce ktora nienawidzi... Ania Sz. po co podalicie ten numer (1) dzwonac pod podany numer odrazu slyszy sie w suchawce ze poczta glosowa jest... sesunia
super:)) (1) lecze sie u doktor Gorczynskiej stomatolog i kazdemu polecam wspaniala... agusia bardzo miła pani a na dodatek świetny specjalista (1) Widać że zna się na tym co robi, ma niezłą praktykę za sobą i ogromną wiedzę M KP Małgorzata - opinia (1) Bardzo kompetentna osoba. Doradzi, podpowie. Fachowo odpowie na wszystkie... Małgorzata kto? (1) Kto się jakim koniem opiekuje?(chodzi o małe koniki) Z góry dziękuję.... OLA :) Ola - opinia (1) Gorąco polecam dr Skórę - trafna diagnoza i miła atmosfera. Profesjonalnie! Ola Ania - opinia (1) Od kilku lat jestem pacjentką dr Skóry i poleciłam go już nie jednej osobie.... Ania Profesjonalnie i miło (1) Uważam,że Endomed zasługuje na wyróżnienie.Dobry dostęp do... zadowolony pacjent iksa - opinia (1) Faktycznie. Laryngolog to specjalista od zaliczania ilości pacjentów i... iksa fajny pediatra (1) Bezpośrednia i rzeczowa a przy tym bardzo miła. Porady których udzielała... dag. Rewelacja! (1) Hm.. Stwierdzam, ze Doktor jak najbardziej dba o pacjentów. Przychodze do... Jola zawiedziona (1) Niestety, ja się bardzo zawiodłam, brak doświadczenia pani dentystki... kola Potwierdzam (1) Byłam ostatnio i całkowicie zgadzam się z koleżankami. Gabinet i pani doktór... Becia Ta przychodnia to jest jedna wielka POMYŁKA !!! (1) Nigdy nie można dodzwonić się na rejestrację w godzinach kiedy można się... Marcin tragedia aby sie dodzwonic (1) tragedia aby sie dodzwonic piotr kasia - opinia (1) każdy z paracowników w recepcji podaje iina kwote za wizyte, usługi... kasia moja ocena (1) super facet i bardzo skuteczny Weronika Doktor Wydra (1) Doktor jest wspaniałym lekarzem to trzeba mu przyznać ,ale .. no właśnie to... A.