Rejestracja (1) Jestem pacjentem tej przychodni od bardzo dawna i naprawdę mają dobrych... cassiusgda Justyna - opinia (1) Gorąco polecam, lekarz jest miły, cierpliwy, i, co najważniejsze,... Justyna Przychodnia jakich mało (1) Jest to przychodnia jakich naprawdę mało. Profesjonalnie przeszkolony... A.B.
Poród w Redłowie (1) Pod koniec czerwca urodziłam w tym szpitalu córeczkę. Wiele wcześniej... Mama Podziekowanie (1) 2 tygodnie temu poddalam sie korekcji powiek gornych. Zabieg przeprowadzal... Jagoda podziękowania dla dr Gniadka (1) Dziekuje panu Doktorowi Gniadkowi za szalenie profesjonalne prowadzenie... Grazyna i Andrzej Brzescy z malu Ignorancja pacjentów (1) Byłam na wizycie u dr Szarmacha - generalnie zachowywał się jakbym mu... Marta niby miło, ale fachowość godna pożałowania (1) Niby miło, z uśmiechem itp, aczkolwiek wiedza i umiejętności Pani Doktor na... marcin ktoś - opinia (1) Znam dr Trawinskiego za szpitala Morskiego, jest rewelacyjnym lekarzem;... ktoś 21 lipiec 2007 (1) Bardzo sympatyczny człowiek, potrafi poświęcić komuś czas i uwagę.Ma świetne... Ilona P. Taki właśnie powinien być każdy lekarz! (1) Pan dr Mikaszewski, poza tym, że jest doskonałym specjalistą, ma również... Hanka Odział chiurgii dzieci i młodzieży AM (1) Mam 16 lat.W szpitalu miałem operację wycięcia guza tarczycy! Na oddziale... Krzyś jestem bardzo zadowolona :) (1) Właśnie dzisiaj skończyłam leczenie kanałowe szóstki :) Po niemiłych... Weronika Nigdy wiecej!! (1) Tragedia. W ciagu 15minut zalatwila mnie, siostre i mojego chlopaka.... Niezadowolona pacjentka botox (1) Bardzo sympatyczne , fachowe i profesjonalne podejscie do pacjenta.... Hanna polecam!!! (1) Pani doktor jest bardzo sympatyczna,wszystko odbyło sie bezboleśnie,jestem... magda jestem bardzo zadowolona (1) potrzebowalam fachowej oceny rozwoju moich ukochanych dziewczynek i... Cytrusowa aniast - opinia (1) Prawdziwy doktor Judym naszych czasów aniast POLECAM (1) Na razie chodzi tylko moja córka i cieszy się na każdą kolejną wizytę. To... Dora Super!!! (1) Pan doktor uratował mi kolano i sprawił, że chodzę. Dziękuję i wszystkieg... Ewa Wojewódzka