TELEFON (1) czy ktos wie dlaczego nie mozna sie dodzwonic do gabinetu?czy pani... asia Kinga - opinia (1) Trudno mi okreslic kwalifikacje i jakość leczenia poniewarz bylam na wizycie... Kinga Było, minęło:) (1) Byłam 28.08.2007 na biobsji w tym szpitalu i cóż innego powiedzieć jak nie... Marta
NIE polecam dr P. (1) Ogólnie oceniam klinikę bardzo dobrze (dr Stencel i dr Lenckowska - super... kasia ten szpital to pomyłka (1) leżałam, tam 3 razy na podtrzymaniu ciązy, pielegniarki sa miłe ale lekarzy... Stila konkretnie i spokojnie (1) Z Pani doktor jestem bardzo zadowolona , konkretna rzeczowa osoba... asia Po prostu przychodnia (1) Chodzę do tej przychodni bo po prostu mam najbliżej. Ciężko też ocenić... ML lacka - opinia (1) Polecam wszystkim zainteresowanym!!Obsługa miła i sympatyczna. Doktor Grabis... lacka pacjętka (1) Jestem bardzo zadowolona z toku leczenia pana doktora. Elzbieta oleśka - opinia (1) usługi medyczne świadczone są na dość wysokim pozimie czego nie można... oleśka Strach się bać (1) W tym szpitalu jest pomieszanie z poplątaniem. Ludzie, którzy mają depresję... Oburzona POLECAM (1) Moja ocena gabinetu bardzo dobra, widoczny profesjonalizm i doświadczenie... Dorota Doktor Korzecka jest homeopatą i lekarzem z intuicją. (1) Pzreraziła mnie poprzednia ocena. Wcale się nie dziwię, że doktor Korzecka... Fokurka + (1) Spokojny, rzeczowy ale i z humorem. Jedyne co mi się nie podoba to... Anna :)) (1) Bóg pomaga Nam na różne sposoby, to jeden z nich... Gorąco polecam. gdaaanszczanka j - opinia (1) Dzięki niemu jest z nami nasz synek. Zauważył w porę zagrożenie, którego nie... j Nie polecam P. (1) widzi człowieka tylko jako skóre, nie leczy przyczyny tylko objawy i co... Reporter Opinia (1) Wiatam, calkowiecie nie zgadzam sie z przedmowcami. Pani Doktor jest jak... Piotr R. cos strasznego :(((( (1) Lekarki zwłaszcza dr G. szoook jak taka osoba moze byc lekarzem??? dla tej... zniesmaczona Zadowolony - opinia (1) Nigdy nie spotkalem sie z tak profesjonalnym i milym podejsciem. Korzystalem... Zadowolony