Wysokie ceny i długie terminy oczekiwania na wizytę (1) Byłam pacjentką przez szereg lat,byłam zadowolona z leczenia i podejścia do... Danka Miłe podejście (1) Byłam tam na USG brzuszka mojej 5 miesiecznej córki. Bardzo miła pani,... anma Doktor Kujawa (1) jest wspaniałym,doświadczonym lekarzem , chodzę do niej już parę lat i... Alicja
Druga wizyta (1) Umówione badanie angioTK na 10:00. Godzina 10:10 już leżałem w urządzeniu.... Wiesław Szejerka Polecam (1) Przychodnia jest przyjazna pacjentom.Personel miły i kompetentny od recepcji... Łucja Rejestracja. (1) Największą bolączką przychodni jest organizacja i praca pań / często... Leszek Agnieszka - opinia (1) Nie mogę zgodzić się z poprzednimi opiniami, faktycznie zachowuje dystans... Agnieszka gosia - opinia (1) co do samego badania, pielęgniarki i lekarza to bez zarzutu, sympatyczni i... gosia To za moich czasów Doktor wymyślił pojęcie \"sęp\" :) (1) Witam wszystkich.Jak fajnie powspominać Kolibki:)Spędziłam tam właściwie... Ela K. obsługa-rejestracja (2) Potwierdzam brak profesjonalizmu ze strony pań z rejestracji. Przepływ... kama Polecam, bo warto (1) Zero wątpliwości co do wyboru ginekologa. Dr Doering sprawdza się w każdej... agnes j. w trakcie ciąży (1) jestem w 25 tygodniu ciąży. Prof. jest życzliwy, wizyta wcale nie musi... pacjentka Gorąco polecam! (1) Gorąco polecam centrum Euro Dent. Bardzo profesjonalne podejście do... Michał K. Lekarze są poprostu wspaniali. (1) Moją młodsza córka poparzyła się 4 lata temu i miała świetną opiekę.Lekarze... Maria Traktowanie jak zero!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 (1) Moja wizyta u dr była wynikiem desperacji, nigdzie nie mogłam sie dostac, a... Monika ramonka - opinia (1) Bardzo profesjonalne podejście do pacjenta,przesympatyczna i fachowa... ramonka Godny polecenia (1) Byłam na badaniu u dr i było naprawde super bardzi sie bałam po... dyzia Danuta - opinia (1) Panie w rejestracji traktują pacjenta jak natręta. Telefonów zwyczajowo się... Danuta Pamiątka po chłopaku (1) Byłam u dr Kujawy kilka razy razem z chłopakiem, który jest po przejściu b.... Smutna Sharkiya - opinia (1) jestem bardzo zadowolona z podejscia do malego pacjenta i diagnoz :) polecam... Sharkiya