Zdrowojedz.pl

Catering dietetyczny

Gdynia, Kapitańska 5

Agnieszka - opinia (1) Wreszcie lokalny Catering, Super dostawy od 17 - 6 czyli wiem co jem już od... Agnieszka Asia - opinia (1) Jedzenie bardzo dobre dostarczane na czas, dietę można w każdej chwili... Asia Andrzej - opinia (1) Nie polecam tego cateringu. Nie wywiązali się z umowy tłumacząc się ciągłymi... Andrzej
Joanna - opinia (1) Ze zdrowojedz.pl współpracujemy od ponad pół roku, nigdy nie było problemów z... Joanna Kasia - opinia (1) Pierwszy raz w zyciu mam do czynienia z tak niskim poziomem obslugi klienta.... Kasia Emilia - opinia (2) Zamowilam 1000 kcal na 5 dni i moge powiedziec ze jest to jeden z najgorszych... Emilia Tomasz - opinia (1) Jeżeli ktoś liczy na dietę pełno węglowodanową to śmiało. Same węglowodany,... Tomasz Smacznie, pysznie, lekko (1) Zdrowojedz jest dla mnie strzałem w dziesiątkę.Bardzo dobre, estetycznie... małgosia Rewelacja (1) Dieta wegetariańska z ryba dla mnie rewelacja! Urozmaicona dieta, prosto pod... Aleksandra Ania dieta dla diabetyka (1) Dieta bardzo różnorodna. Zamawiam od miesiąca i jestem bardzo zadowolona.... Ania Sandra - opinia (1) Za tak niską cenę nie oczekiwałam niewiadomo czego, ale jeżeli wzięłam 1000... Sandra Masakra (1) Chyba bedzie to jedyna prawdziwa tutaj opinia. Jak widac wszytskie poprzednie... Lala.gut Asia - opinia (1) Testowałam dużo cateringów w Trójmieście i znalazłam ten mój idealny!! Jest... Asia Zdecydowanie najlepsza dieta w pudelkach (1) Zdecydowanie najlepsza dieta w pudelkach jaką jadłam dotychczas, posiłki... Ania Super i smacznie (1) Pyszna rybka w zestawie naprawdę polecam podwieczorek niebo w gębie nie... Dorota Rewelacja (1) Rewelacyjna dieta, aż chce się jeść i nie mogę się doczekać kolejnego zestawu. Ania Bardzo smaczne i pięknie wygląda (1) Korzystałem już z wielu diet pudełkowych ale ta od Zdrowojedz.pl to... Adam