Zebra skoczek - proszę o opinie.

Temat dostępny też na forum: Rodzina i dziecko
Witam. Czy któraś z Was kupiła taką swojemu dziecku? właśnie zastanawiam się nad kupnem i prosiłabym o opinie na temat tej zabawki ;)

http://allegro.pl/fisher-price-k0317-skoczek-zebra-rodeo-kurier-24h-i1877321681.html
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Zebra skoczek - proszę o opinie.

Ja mam i polecam. Kupiliśmu córce jak miała roczek. Poczatkowo nie interesowała się zebrą zbyt wiele, teraz często na niej bryka i bardzo ją lubi. Zebra jest starannie wykonana, kolorowa i jedyny minus, ze zajmuje trochę miejsca. Najlepiej by była ustawiona na dywanie, bo po podłodze będzie się ślizgać. Polecam!

ja też ją chciałam, ale ostatecznie kupiłam zebrę little tikes.
Tą w Twoim linku moja Oli bawiła się na zaprzyjaźnionym placyku zabaw i zabawa była przednia. Tylko trochę dużo miejsca zabiera, więc trzeba mieć duży pokój. Generalnie polecam jak najbardziej.

Jadźka a jak wygląda ta Twoja zebra ?

noo my mamy sporo miejsca u malej w pokoju.. wiec tu nie byłoby problemu ;p i mamy dywan ;p

aha już wiem jaka to zebra ;)

http://allegro.pl/little-tikes-zebra-na-biegunach-bujak-lodz-i1870198265.html

My mamy zebrę skoczka fisher price i jest świetna ..Mała co raz siada i bryka ...

oczywiście żadna nie chciałaby sprzedać ?:(

A ja polecam takiego http://allegro.pl/konik-osiolek-pilka-do-skakania-skoczek-poznan-i1883793203.html

My też mamy zebrę skoczka FP, jest rewelacyjny, mały dostał go na roczek a teraz ma dwa lata i nie ma dnia, żeby go nie dosiadł;D

Tez mamy zebre FP,mala nadal na niej skcze a dostala na roczek :) Uwazam ze super zabawka :)

tez mamy zebrę FP, mała dostała na roczek, na początku trochę się bawiła, ale ostatnio coraz mniej, może dlatego że ma nowy pokój i zapomniała o niej :)))) mam nadzieję że jeszcze sobie przypomni

No i teraz ja mogę napisać opinię na temat zeberki ;)
Wczoraj właśnie ją Julce kupiłam ;)

Na początku tak nie bardzo chciała się ją bawić - pewnie dlatego że wstała taka troszkę nie wyspana ale potem skakała jak szalona i dziś rano jak się tylko obudziła od razu podbiegła się bawić.
Także zakup uważam za udany ;)
POLECAM ;)

My mamy skoczka Kubusia Puchatka z Disneya.
Młoda dostała w prezencie jak miała 10 m-cy.
Jak miała roczek, zaczęła na niego sama siadać, bo dopiero wtedy się tego nauczyła i chyba zrozumiała do czego on służy.
Teraz dość często siada, ale ta sprężyna jest dość mocna i nie da się na niej mocno takiemu dziecku ok. 10 kg poodbijać i poszaleć.
W sumie to jest to podobna zabawka do zebry FP, może nawet fajniejsza. Zakup zebry tez rozważałam. Ale nasz Kubuś Puchatek jest chyba fajniejszy, bo nie jest plastikowy, tylko ten zwierzak jest taką maskotką - pluszakiem i myślę że wygodniej sie na nim siedzi i skacze.

Inne tematy z forum

Energylandia (10 odpowiedzi)

Witam. Chciałabym się wybrać z dziećmi do Energylandii,a ponieważ to dość daleko od...

jak nauczyć pić ze słomki i kiedy? (14 odpowiedzi)

drogie mamy, mój synek ma roczek, chciałaby nauczyć go pić ze słomki, ponieważ on nie lubi pić z...

endokrynolod (11 odpowiedzi)

szukam lekarza endokrynologa pilne .Prywatnie bo NFZ nie ma już miejsca, najlepiej w Gdyni