Zegarmistrz

Zegarmistrz

Gdańsk, Jagiellońska 10L

DariuSz - opinia (1) Jeśli masz zegarek/zegar do naprawy, to polecam w 100% Zegarmistrza Pana... DariuSz milo - opinia (1) Najlepszy zegarmistrz z jakim miałem do czynienia,bije tego pana z... milo Wiesław - opinia (1) Świetny fachowiec. Doprowadził do sprawności pamiątkowy zegarek,który przez 2... Wiesław
michał - opinia (1) miałem dwa zegarki do naprawy , ośmiu zegarmistrzów nie podjęło się... michał Łukasz - opinia (1) Pan Andrzej wykonuje kawał dobrej roboty, do tego jest miłą osobą. Uratował... Łukasz Polecam, szybko i profesjonalnie (1) Polecam Pana Zegarmistrza. Naprawił mój bardzo nietypowy zegarek, z którym... Wojciech Najlepszy zegarmistrz (1) Prawdziwy fachowiec! Pan Andrzej zna się na tym co robi. To nie jest jeden z... Agata Mistrzostwo. (1) Fachowiec bez dwóch zdań.Profesjonalizm na całego.P.Andrzej naprawia, nie... A.K. Uczciwy i najlepszy zegarmistrz w Trójmieście (1) Od lat Pan Andrzej naprawia moje i znajomych zegary i zegarki. Jest... Viola z Wrzeszcza Prawdziwy fachowiec. (1) Od 10 lat naprawia moje zegary. Polecam - prawdziwy fachowiec. Adam Najlepszy fachowiec jakiego znam. Polecam (1) Pan Zegarmistrz od lat naprawia moje zegarki i zegary. Zawodowo doradzi.... Cezary