Polecam (1) Bardzo polecam usługi szkoły żeglarstwa szekla. Duża dawka nauki, super... Marek Bardzo dobra szkoła żeglarstwa (1) Polecam Szkołę Żeglarstwa Junga :) W lipcu 2017 robiłam patent jachtowego... Alicja wycieczka łódką do Gdańska i na Hel zamiast żeglowania (1) Usługa niezgodna z opisem na stronie: 1) Wg organizatorów rejs zaczyna się o... Adept żeglarstwa
Takich szkoleń brakował (1) Nowa, świeża firma z zapałem do szkolenia. Warto dać szanse nowym, którzy nie... Adam Fatalna organizacja ... nic dodać nic ująć (1) Fatalna organizacja ... nic dodać nic ująć, nigdy nie wiadomo co będzie na... Marian Rejs z Gryfami na Bornholm (1) Popłynęlismy z Rafałem W., świetny kapitan i za razem kompan do przygód. Z... Piotr Bińczak Baca (1) Byliśmy rok temu na kursie. Porównując z mazurami to nie ma co porównywać.... Baca Tam się szkoliłem (1) Można się nie tylko wyszkolić, ale i później żeglować - okazji jest wiele dla... m40 POLECAM (1) Polecam , profesjonalna szkoła , atmosfera i klimat szkoleniowy , ale z... suwał mariusz Fatalna jakosc uslugi (1) Absolutnie nie polecam tego biura. Za pierwszym razem gdy z nimi plynelismy... Damian Świetna szkoła żeglarstwa (1) Najlepsza szkola zeglarstwa z jaka mialam do czynienia. Raz miałam... Paulina Polecam (1) W szczególności za indywidualne podejście do klienta Paweł sternik motorowodny (1) część praktyczna jak i teoretyczna bardzo ciekawie przeprowadzona.... pawel szkolenie żeglarskie dla dorosłych (1) podzielam opinie na temat Szekli Szkoły Żeglarskiej z Gdańska co do jakości... KM Prestige (1) Jak sama nazwa wskazuje Akademia jest najlepsza. Nowoczesny sprzęt... kursantka Nasze ulubione miejsce w Trójmieście (1) Podjęcie decyzji o zapisaniu dziecka do sekcji żeglarskiej było strzałem w... Kasia Obóz żeglarski na Mazurach (2) Polecam tą firmę, spędziłem z rodzina weekend (przedłużony ;)) na Mazurach,... Mirosław Marmaj sternik motorowodny (1) bardzo fajny praktyczny lapidarny kurs na morskigo sternika motorowodnego ,... max bardzo profesjonalna szkoła żeglarska , Doskonałe jachty, opieka instruktorów i warunki szkoleniowe na 5 z plusem (1) Byłem na rejsie na zatoce Gdańskiej w sierpniu . Bardzo fajna miła i... karolmat polecam (2) Sama miałąm szkolenie na pierwszy stopień na żeglarza jachtowego . Wysoka... magda