Chcesz zaznać morskiej przygody? Wybierz DK Sailing :) (1) Rejsy dla chcących zaznać morskiego życia! Wykwalifikowana kadra, można się... Olga mama Marty i Mateusza (1) Najlepsze zajęcia dla naszych dzieci. Ciekawe i bardzo urozmaicone. M.in.... mama Edyta Doskonała sekcja żeglarska (1) Gorąco polecam sekcję Moveo. Trenerzy świetnie organizują zajęcia wspierając... Krzysztof
Gorąco Polecam (1) Przeuroczy jachcik, idealny do turystycznego (co nie oznacza wolnego)... Maciej Polecam (1) Brałem udział w kursie żeglarskim i radiowym SRC. Zajęcia były prowadzone... Darek Mama Asi i Paska - opinia (1) Z ogromnym przekonaniem polecam zajęcia prowadzone przez trenerów Moveo... Mama Asi i Paska Rewelacja dla dzieci 5-12 lat (1) Rewelacyjna grupa, super sprzęt, ludzie z pasją! Robert Obóz narciarski (1) W weekend wróciłem z nart biegowych. Jesli chodzi o organizacje rewelacja,... krzysztof.kedzin sternik jachtowy (1) Egzamin na sternika jachtowego który zdałam w tej szkole odbył się w... tas Yachting na najwyższym poziomie. (1) Nie wiele jest miejsc na Zatoce Gdańskiej, z których można czarterować jachty... Krystyna fantastyczne przeżycia (1) pierwszorzędna przygoda i impreza. Do tej pory wydawało mi się, że jak... Jasiu Gorąco polecam (1) Swietne przygotowanie, sympatyczna atmosfera i super zabawa. Pozdrawiają... Kasia06660