Żenada

Panienki wydające numerki i sprawdzające dokumenty przed rejestracją zajęte bardziej sobą, niesympatyczne, z wyższością odnoszące się do petenta, informacji udzielają z niechęcią i pretensją w głosie. Zaznaczę, że nie jest to tylko moja opinia, ludzie czekający w kolejce potwierdzali moje spostrzeżenia....Kolejne etapy w rejestracji - droga przez mękę -z powodu indolencji i ignorancji urzędniczek....Nie życzę nikomu być w sytuacji bezrobotnego rejestrującego się w tym urzędzie
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

MASAKRA

o kolejkach już nie mówie bo to po prostu jest szok..ale przejdzcie sie państwo na 2 pięterko tego jakze zacnego Budynku i tam sątakie piękne Gabloty w których śą umieszczane ogłoszenia z ofertami pracy dla ludzi..Uwiezcie mi chodzędo tego smierdzącego budynku już przez miesiąc na te 2 piętro i nic sie w gablotach nie zmienia.....wszystko juz zarosło kurzem...bo szanowne panie pracownice nie mają czasu wywiesic aktualnych ogłoszen...poRAZkA...

kompetencje pracowników PUP

"U nas Panie są po kilku fakultetach" - tak odpowiedziała mi Pani z PUP,a zapytałam o pracę w tym Urzędzie.

Re: kompetencje pracowników PUP

Szkoda nawet słów na to, co dzieje się w tym "pseudo" urzędzie... Powiem szczerze, że nigdy nie wierzyłam w pomoc- takich urzędów,ale to co dzieje się w Gdańsku to przeszło moje najśmielsze oczekiwania. Samowolka!!! Kim jest ten dyrektor zarządzającym tym zoo...!!! Tak aroganckich i chamskich pracowników nie spotkałam nigdy w życiu... Trzeba się czołgać i kajać na kolanach przed wielmożnymi paniami, by uzyskać jakiekolwiek informacje... Za każdym razem, kiedy próbowałam zadać jakieś pytanie musiałam wtrącić...przepraszam, przepraszam, przepraszam, czy mogę dowiedzieć się...??? Paranoja!!!!!!!
Chciałam nadmienić, że przeniosłam się do Gdańska z województwa mazowieckiego, tam też był mój urząd i choć nie pomogło mi to znaleźć pracy nigdy nikt nie potraktował mnie w ten sposób. Niewiarygodne!!!
Skąd się wzięła ta klika!!!
Gratulacje panie dyrektorze!!! Podobno można u pana wszystko załatwić ale tylko droga łapówki!!!
Mam nadzieję, że kiedyś ktoś weźmie za dupę to całe towarzystwo!!! Może wtedy zmaleje bezrobocie?! Kto wie??

popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Niesympatyczna, zarozumiała i bezczelna obsługa!!! Nic dodać, nic ująć!!!
Chamstwo i zuchwałość!!!
Ilekroć tam jestem.....wychodzę z niesmakiem!!!
Trochę kultury drogie panie!!!

Pierwszy raz w życiu widziałam coś takiego!!!!
Przeprowadziłam się do Gdańska, straciłam prace i trafiłam do tego urzędu. Szok! Co to za chamstwo?!!!
Świeżo po studiach byłam zarejestrowana w urzędzie pracy w województwie z którego pochodzę. Nigdy mnie nic takiego nie spotkało. Atmosfera przyjemna a ludzie bardzo pomocni.
Jestem bardzo zniesmaczona zachowaniem gdańskich urzędników. Tego baby pozjadały wszystkie zmysły! Za kogo one się uważają! Czy naprawdę nikt nie może się z tym uporać!
To nie jest tylko moja opinia!
Słyszałam głosy- tylko sprawa dla reportera-Elżbiety Jaworowicz tu pomoże!!! Przecież tak dłużej nie może być!

popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1