Re: kompetencje pracowników PUP
~mazowszanka@
(14 lat temu)
Szkoda nawet słów na to, co dzieje się w tym "pseudo" urzędzie... Powiem szczerze, że nigdy nie wierzyłam w pomoc- takich urzędów,ale to co dzieje się w Gdańsku to przeszło moje najśmielsze oczekiwania. Samowolka!!! Kim jest ten dyrektor zarządzającym tym zoo...!!! Tak aroganckich i chamskich pracowników nie spotkałam nigdy w życiu... Trzeba się czołgać i kajać na kolanach przed wielmożnymi paniami, by uzyskać jakiekolwiek informacje... Za każdym razem, kiedy próbowałam zadać jakieś pytanie musiałam wtrącić...przepraszam, przepraszam, przepraszam, czy mogę dowiedzieć się...??? Paranoja!!!!!!!
Chciałam nadmienić, że przeniosłam się do Gdańska z województwa mazowieckiego, tam też był mój urząd i choć nie pomogło mi to znaleźć pracy nigdy nikt nie potraktował mnie w ten sposób. Niewiarygodne!!!
Skąd się wzięła ta klika!!!
Gratulacje panie dyrektorze!!! Podobno można u pana wszystko załatwić ale tylko droga łapówki!!!
Mam nadzieję, że kiedyś ktoś weźmie za dupę to całe towarzystwo!!! Może wtedy zmaleje bezrobocie?! Kto wie??
2
0