Żenada

Byłam wczoraj w tym klubie i oceniam go jako ŻENUJĄCY!
Na samym początku Pani "selekcjonerka" była bardzo nie miła i to już zniechęciło nas do wejścia do klubu.... Zamówienie czegokolwiek przy barze graniczy z cudem.Czekałyśmy 20 minut , po czym dowiedziałyśmy się,że nie ma ani jednej ZMROŻONEJ smakowej wódki.Jak to możliwe,żeby w "dobrym" klubie podawano ciepły alkohol.... Na domiar tego wszystkiego nie ma tam wody niegazowanej! Gorąco,śmierdząco i ohydnie.Tyle
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

Re: Żenada

moim zdaniem ego jest jednym z najlepszych club'ów w sopocie. ceny przystępne jak na to miasto, muzyka genialna i obsługa klienta naprawdę na tak. klasa !!!
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2

Droga Madziu, z tego co wiem to klub Ego jest zamknięty w niedziele, bo z tego co piszesz wychodzi na to, że bylas 24.12 czyli niedziela!! ja chodze do tego klubu od dlugiego czasu, ale zeby bylo tam, śmierdząco i ohydnie to niezauważylem!! Może poprostu bylas nie w tym klubie lub zadużo opiłas nie wody gazowanej, bo niegazowanej niestety niemieli i poprzewracało sie troszke w główce!!!pozatym kupujac przy barze obsługa naprawde jest rewelacyjna zasuwaja mega szybko, ale pewnie jestes wielka damą i czekac 3 min to nie przystoi takiej diwie!! lecza mnie niektore opinie "wielkich" małych gwiazd.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

sorki za pomyłke chodziło mi o 24.01 a nie 24.12
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

24.01 ( to niedziela) ale jak w NIEDZIELE napisałam "byłam tam wczoraj" to wynika ,ze byłam w sobotę.... chyba,że operujesz innym kalendarzem ;)

Nie będę komentować Twojego postu bo świadczy o Twojej zaniżonej inteligencji i kulturze osobistej , a z kimś takim nie przystoi mi dyskutować.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1