Ego Sopot

Kluby, dyskoteki Kluby nocne

Sopot, Bohaterów Monte Cassino 53

Natalia - ocena (1) Jedna gwiazdka to zdecydowanie za dużo! Ze wszystkimi negatywnymi... Natalia Tequillaboys - opinia (1) Zmieńcie muzykę i bramkarza a będzie świetna Dyskoteka Tequillaboys Agata - opinia (1) Świetnie się tam bawię, drinki są wyśmienite a obsługa bardzo miła. Polecam Agata
Wzór - opinia (1) Świetna zabawa i mile obsługa, bardzo gorąco polecam zabawę!!! Wzór Ja - opinia (1) Świetne miejsce, super klimat i superasna muza Ja Ewelina - opinia (1) Fajne klimatyczne miejsce , gdzie można świetnie się pobawić ;) Ewelina Aneta - opinia (1) Super klimatyczne miejsce! Razem ze znajomymi na pewno wrócimy :) Aneta tragedia (1) 26/07-/27/07/19 bylam w klubie gdzie zostawilam w szatni (oczywiscie za... x Najlepszy klub w Trójmieście! (1) Klimat, muzyka, zespół, wszystko na 6! ;) Adrian Niezapomniane chwile (1) Jest to miejsce niezwykle! Które zawsze przyciąga muzyka i świetna obsługa.... Wspomnienie Kasia - opinia (1) Jeżeli ktoś szuka miejsca do potańczenia, to z pewnością polecam ten klub!... Kasia Nie polecam (1) Obsługa na najgorszym poziomie na wejsciu siedzi nadeta panienka bez usmiechu... Klaska Extra !!! (1) Jak sie ktoś nie umie bawić to zawsze będzie marudzić ! Obsługa na duży + !... Ewa Petarda (1) Jak dla mnie miejsce petarda. Świetna muza, Ładne dziewczyny... napewno... Imprezowicz Świetny Klub (1) Najlepszy Klub. Super miejsce do wypicia i zabawy na parkiecie, miła i... Przemek C Najlepszy klub! (1) Zdecydowanie najlepszy klub w Trójmieście! Świetna muzyka, piękny wystrój,... Joanna Zakrzewska Dobre miejsce !!! (1) Polecam wszystkim, muzyka i obsługa 1 klasa :) Krzysiek Najlepszy klub (1) Jeden z najlepszych klubów w Sopocie. Zawsze można pobawić się w miłym... Zuzanna Kamińska Kocham EGO! (1) Jedyne takie miejsce w Trójmieście, gdzie w wakacje masz pewność melanżu na... Łuki ochrona - porażka!!! (1) Panowie są agresywni, wyrzucają ludzi, którzy nie są ani pijani, ani... gdn