Ego Sopot

Kluby, dyskoteki Kluby nocne

Sopot, Bohaterów Monte Cassino 53

NIE POLECAM ! (2) Ludzi wpuszczają wszystkich, ważne tylko, aby mężczyzna miał na sobie koszulę... Sójka Pseudoselekcja (2) Zdecydowanie nie polecam! W ub. sobotę małolata w białej koszulce stojąca na... Klubowicz nie polecam (1) Nie polecam nikomu kto nie ma ochoty na wyłacznie czarne rytmy. do szatni... kasia
MISTRZOSTWO (1) Dość często imprezuje w Ego. Jestem zadowolona z tego klubu pod każdym... Mon. magda - opinia (1) Wczoraj wieczorem z koleżankami odwiedziłyśmy klub Ego. Niestety po wejściu... magda jedno z lepszych miejsc (1) Odwiedzam dosc czesto ten klub jestem mozna powiedzieć stałym bywalcem tam,... Muody Porażka (1) Muzyka jeszcze nigdzie tak nie rozczarowała. W trakcie imprezy może ze 4... ona21 Cóż za żenada... (1) Zaczynając od szatniarza, który zgubił mój żakiet, przechodząc przez... diva Najlepszy klub w sopocie (1) Polecam wszystkim lubiącym "czarne" rytmy. Obsługa na barze, z małymi... agata żenada (4) pracowałem w ochronie w latach 80, 90, 2000. ci ludzie nie wiedzą po co tam... ja agata - opinia (1) Lokal dobry, muzyka dobra i obsluga tez w porzadku. bez zbednej spinki, polecam. agata koszta nie grają roli (1) zdecydowanie polecam klub wszystkim, którym nie obce są przyklejające się do... Patryk nr 1 w sopocie (2) NAJLEPSZY KLUB / GWARANCJA DOBREJ IMPREZY / DOBRE TOWARZYSTWO / BEZ ZBYTNIEJ... marcin tragedia (1) bylam tam na imprezie zeszłej nocy.selekcji zero-byleby pani sobie wepchnela... Aga co z tą muzyką? (3) Zupełnie nie rozumiem idei zlepku 30sekundowych fragmentów piosenek. Ledwo... k Nie polecam! (1) Odradzam wizyte w tym klubie zwłaszcza ludziom, którzy cenią sobie kulture... Domin Zmiana dj-a od zaraz ! (2) Wczoraj chciałem poszaleć w klubie, ale dj był do d***. Psuł utwory, których... Gość Polecam. (1) Fajny wysoki misiu na barze , bardzo mily i zawsze usmiechniety. Pracuje juz... Karolina JUZ NIGDY TAM NIE WROCE!!!!!!!NIE POLECAM!!!!!!!!! (1) Niczego w tym klubie nie mozna pochwalic. Ani obslugi,ANI CHLOPAKA Z... NATALIA szukam... (1) impreza rewelacyjna... dj bosko miksuje rytmy, do teraz czuje je w... sara